Sunday, December 26, 2010

3 Care nk wat family yg ta ske Korea jdi ske!

Famili aq ni x bpe mnat korea..Nk2 plak kaum2 lelaki..okeh,aq tatau la mnjdi ke x..Tp kt aq mnjdi!hihi..ape tipsnye?jeng jeng jeng!

1.Cerita sinopsis!
Kalo aq la an,aq tgok je cter Korea tu dpn diorang ni..KAlo diorang marah,korang wat derk je..korang ckp la cter ni best..ps2 cter je sinopsis kt diorang(walaupon diorang tak dgr)ckp je sorang2..nnti kalo ckp byak kali diorang apal la..hihi..
2.Ckp psal interesting scene dlm cter tu..!
Ble korang tgok je cter tu,dan korang ase ade interesting scene korang pon ckp la kuat2 or tepuk2 bahu spe2 je la kt c2 soh tgok n ckp"tgok ni..lwak!'ps2 korang cter la ape yg lwaknye..
video

contohnye dlm scene kt ats tu..(scene drama he's beautiful)hihi..
3.Download ost cter trsebut,apal n nyanyi slalu..
haha..tu aq la..msti korang ase aq cam berie kan..ha,berie2 or gler2 pon,mnjd gak..ble aq psang lagu slalu n nyanyi kuat2(walopon kne mrah sbb bsing),abg aq pon terapal lagu2 Korea tu..

okeh tu je..3 step je kan..sng je!skrang ni pon.abg aq slalu psang lagu korea yg aq download tu ps2 nyanyi walopon lirik slah,n bler aq tgok cter korea tu je,dye pon tgok2 la jgek2..sambil men game dye..hihi..2 je..try la..!

p/s:idea gler2 n kdang2 mnjdi..

No comments: