Wednesday, December 22, 2010

Perkara yg aku tak suka di Facebook!

1.Boring
seriously,mmg aq ta suke org wat status camtu..ape kehalnye..cam nyemak je org len pon da bosan da tgok..pas2 lak lpas kt newsfeed aku..dlm shari aku tgok bpak rmainye tulies status g2..sorry pde yg trase!

2.Group
nyampah amat sgt kt group chat dlm fb tu,ganggu gler,aq ta kesa kalo nk ckp hal yg pnting ni suh tidola,wat smiley byak2 la..nyibok btol..igt nk kuar je dri group uh,takot lak ade yg trsinggung..adoyaii..!

3.Tag
ni satu ag,ntah pape je tag kt gmba duet la,mnde yg ta brfaedah lngsung..kalo tag mnde aku ske ok gak..ni tag gmba pelekat kaki la,ubat kncing mnis la..ape igt aq tue sgt kne pakai mnde g2..

4.Politik
langsung tak mnat ngan politik ni..aq ase facebook ni just utk hiburan je..ni ade la men ngutuk2 org dlm politik ni..aii..lngsung tak mnat..kalo ta ske ngat gi jmpe org politik tu sniri,ckp dpn2..ha..npe?ta brani?ngutuk pndai lak..

5.Aplication
ni pon aq ta ske..psal soklan2 ngarut..tp aq layan gak..hehe..

ni je kot..sekian tuk hapdet kali nih..

No comments: