Friday, February 18, 2011

di cekola .

assalamualaikum .

ari ni aku nk ckp psal ni , ape eak ?ape aku nk cter  , tdi da ingt da . oke .tdi aku belajar pendidikan islam ngan ustaz shukri , aku ase lha cikgu tu best ape ngajar .slame di khairiah ni , aku ta phm haram jdah pendidikan islam .
msok fom 3 blajar ngan ustaz , ak phm la gak . td ckgu ade tnjuk satu ketas byak psal group pelajar yg anti die kt facebook , pnjg org komen kt group tuh , ckgu tnjuk skali imbas jek , aku pon tak bpe nmpak sgt .

tp ape aku nk ckp , sbgai seorang yg mmpunyai ciri2 bakal seorang pendidik ,haha , aku adelha satu prsaan yg sedih la jgak kalo2 student aku ngutok aku , oke contohnye ye .

korg ade org yg syg lha , mcm ckgu syg ank murid , ps2 org tu die wat jhat , so kte adelha satu prsaan nk ubah prangai / nsihat die , walobagaimnepon , diorng ta ske dan ciap wat stu group anti korang lgi krane cmpor hal idop korg . siap rmai lgi yg kutok korang , pdahal korg nk diorang brubah je kan .tak ase ape2 ? mknenye takde bkat sbgai pndidik . haha .

aku adelha tgok riak mke ustaz mcm kcewa jek . takpe adatlha plajar nakal2 g2.


ustaz tu ha yg pakai kopiah puteh , anyway mmg ske ustaz wat lwak , kdang ayat pdas , tp oke lha ,

...

abis bab ni .

aku nk ckp yg mngkin aku ta berblogging da smpai abis PMR . aceyh . ntah btol ntah tak . facebook aku layann lgi . statement bajek ade pmbce setie jek . haha . 2 saja .

No comments: