Sunday, February 6, 2011

updated !

hai korang2 yg mmbaca belog hakuh , thanks auw !

aku da edit layout aku nih skit ,dan hakuh ade tukar tulisan ckit ,kalo korang ta paham tulisan tuh , korang bg tau aku tau ! kalau ade hape2 yg pningkan korang ,jgn lupa bgtau aku , bgtau tau ,kalo kau ta bg tau ,aku blasah kau cukup2! haha !eh ,tak jdi la .kalo aku blasah kau ,x psal2 kau mlas da mnjenguk belog haku ni kan ,
okeh ,tak jdi nk blasah kau !

bukan itu sahaja aku nk ckp ari ini .aku nk tnjuk status aku kt facebook ,n rmai la gak yg like . nk tau ape aku tulis ? jap eak .






2 jek, tapi ramai la gak yg like ,14 org like ,taderk la rmai sgt kan .tp aku tak pnah agi wat status smpai 13 org like .kire bngge la tu kan . status tuh aku da pdam da !sbb trase sgt sengal itu status !sbbnernye sje mencupub! haha !

ha ,habis dua cter !

ape ag yep ,

ha ! kje skola aku tak siap lgi !

lagi?

ha!tdkan aku beli hairdryer !bkn utk aku tau ,utk kucen bru aku yg bulu kmbg tuh ,hihi! kucen tu somel sgt2!
gram aku tgoknye !aku nk upload gambar ,tp gambar dye ilang lak ,mke dye lbih kurang cmni la .




ha ! cmni la bntuk dye ! tp akunye lagi comel tau ! yg ni aku amik google jek ! tp mata kucen aku ,takdak la sebiru tuh !

weh , okeh la ye .aku nk keringkan kucen aku bru lpas mndi ! tata!

5 comments:

faqihah saharudin said...

waaaa ! bes gile ad kucen ..
aok amek mane ?

chocolate manees! said...

haha !dpt kt kmpung ! eleh ,cam umah aox x derk kucen jek ~

faqihah saharudin said...

mne de .
kucen blakang umah ade la .
2 pon bkn koi pnye .
kucen koi mne de .

chocolate manees! said...

oo ye ke !aok bli la kucen !

faqihah saharudin said...

manyak la pulak kan duet koi .
haha .