Thursday, February 10, 2011

weh ! nk ni leh ?

aku nk ni ! ta kire kaw kne bg gak !



henset ni comel weh ! nme dye lg lollipop ! nk sgt3 ! tapi taderk kt phang ni ! dsign dye comel n dlm die lawa gak !


dalam die mcm ni ! comel woo ! tatau la korang taste cmne !

kalo tak dpt hak tuh !hak ni pon jdi la !


sony ericsson cyber shot !

okeh , abis bab encet !

lagi , aku nk ni !


kete alphard ! kalo la driver ayh aku jmpot kt skola bwak kete ni , bngge aku ! haha !

lagi kamera ni ha !


bngge seyh , bwak kamera ni pegi skola , ps2 tangkap gamba scenery yg cntik! wah ! gembire sgt !


ha , aku nk sgt , aku ade blik pink cmni , comel jek , ps2 kt ujung tuh , aku ltak piano , mlm2 atau pagi aku main smbil bkak lngsir tuh , ps2 ade org dgr aku main piano lalu terpegun ! wakkka!

dan akhir sekali ,



aku nk ni , aku terime dri org tertentu jek ! haha , gdik sgt !whiterose n pink rose ! cute gilors  ! haha !


ha tu jek la ! boleh bg aku ? haha !

2 comments:

faqihah saharudin said...

wey lolipop tu ade lar wey kt cni .
aritu koi g tgok ngn syairh .

chocolate manees! said...

ye ke? ade ek ? kt kdai mne ? nok sgt nih !