Tuesday, March 8, 2011

ape yang aku tak suka bile BW .

hang tau tak ape BW tu ? pde yg tau bgos laa . pd yg tatau , aku ta slah kan anda sbbnye aku pon bru tau .BW mean blog walking . understand ? 

1. Auto-play music .

kalo jnis mnusia cam aku ni , speaker always kuat badebababum la kan . n then aku ske bkak new tab slalu and ta mnat bkak satu , kalo la bdak ni post 3 entri skali gus , aku mesti la bce kan , sbb aku seorang yg ta ske mengecewakan org . aceyh . dan sbb aku follow diorang la , tu la aku kne bce . mse aku bkak tu , first2 diam tibe2,trdegr bnyi smpai nk pcah speaker umah aku ,gilernye kuat . melatah kucen aku , ape ko tau ? da la bunyi berlapis .okeh, ni nk slah kan aku ke ? org autoplay tu ?ekceli aku pon pnah auto play gak , tp jikalau aku ltak bideo lagu , anda nk dgr camne kan , da lagu autoplay tu  bsing .




2. Widget 

widget ngarot giler bersepah2 . aku rase tak penting pon . kalo stakat jam , shoutmix, kalendar ,hiasan2 tu okeh la  gak . ini ntah hape2 diletaknye . aku nk bkak pon , loading pnye la lmbat . berat gilor .

3. Cakap merepek

haha . aku ade camtu ? mybe la kot . tp aku tak ske gak kalo mrka2 ckp mrepek . gaya org tue . ta phm lalu ape yg dbicarakan .

sikit jek . aku kan ta ske mngumpulkan ksalahan org laen . haha . tu je . :)

No comments: