Friday, March 11, 2011

finally !

yeah . dri tdi da nk update tp ta dpt2 . sme nk konker komputer jek . hape ko ingat ko byar internet ! ceh ,bkn aku pon yg bayar .*jgn nk ckp aku over . tmbuk kang .
okeh , sbnrnye mcm2 aku nk cter , tp sume cter , faqihah da citer , sebok je . hHaA .
anda2, bce lha ape yg dituleh faqihah . x penat aku mnaip kan . pastu sme org ske dye punye belog kan ,ps2 puji belog die kan . kan3?*statement budok jeles .

okeh,skrang kan kt skola sdg bizi dgn masisupa , so aku ngan mmbe2 haku , hiaitu cairah, faqihah melepak2 dan berborak2 la kan smpai ta hengat dunie . mcm2 kitorang borakkan men bace2 brite ,teke2 lagu,citer fasal koge , psal cikgu biroh , mroh2 org , yg si syairah ni , ble org ckp, wat mke ta phm atau dlm istilahnye pending , yg si paqihah ni gelok tak mboh sudoh , ntah ape yg dgelakkan .
okeh , ble waktu rehat kami pegi la kantin , da bli , kami bliklah ke kelas , faqihah bwak bkal nasi goreng dye ,jdi aku ngan cairah pon mkn nasi goreng brsme2, tgoh mkn2 tbe2 haku terdengar ade org pnggil name faqihah . aku pon berpaling .maka trjadilah prbualan antre mereka .

sheikh : cantek belog aok .
faqihah : ouh , terime ksih ,*smbil tersengeh2 . ske sgt !

ek eleh . haha . aku mnungggu sbnrnye pujian kpde aku , tp harapan aku "terputus di tgah jalan" . hambik kau , aku bg lagu aiman .
ha, jeles tuh . spe yg nk puji belog aku cantek ha ? pastu faqihah pon ckp la ,

"eh, belog aok cntik la ."

eleh , sje je la tu kan , nk sdap kan ati aku .

harap2 sheikh tak bce , kalo bce . aku nk ckp

"aku tak jeles pon, yg kt atas tu tipu je ":)

okeh , kpade sesape yg tertipu dri bacaan belog faqihah yg mngatakan koi aku sorang jek yang nyanyi dlm klas ,
jgn percaye .
ini kerana aku dan dye nyanyi duet , haha . tp tak jgak . sbb dye nye show dlm klas lagi meletop dan class g2 dri aku . mcamne mletopnye ? meh aku cter . haha . abis kaw faqihah ! hahaha*gelok kjam .

"dgn bermikrofonkan ketas mahjong , faqihah dduk di ats kerusi , kmudian beliau menyanyi dgn perlahan , dan apabila lagu smakin naik faqihah tros mnynyi dan mnari serta berlari ala2 gediks."

haha , kau tak caye , ta kesa , terpulang .
lpas da puas mnyanyi , aku tgok jam da 12.20 . eh lmbat da . aku pon brlari di dlm hujan . aku menunggu dan tros mnunggu , mnunggu lagi smpai la abg aku dtg . lmbat gler weh . pukol 1 .bpe jam ? da la blik awl iaitu pkol 11.30 ps2 tunggu smpai kol 1 . lme tu weh , tp x pe . aku kan pnyabar . bkn mcm faqihah . haha .

ape lgi nk cter ? tu je kot . bubui .

6 comments:

faqihah . faqihah said...

hahak blog oak pon cantek la ..

@ atieqah @ said...

yolarh ! zila pon ckp , "faqihahnyer marik la !" asiah lak "faqihanye belog gmpak arh , cntik seyh " ape skrg ? nk bngge ? hahahhaha .

faqihah . faqihah said...

bila pulok mereka berkata begitu ?
tak hengat pongg .
koi rse koi pnye blog bese2 jer la.
tak WOW pon :(

@ atieqah @ said...

dye ckp dpn koi la . takkan nk ckp depang aok .

faqihah . faqihah said...

eleh . nti koi puji blog aok depanG aok yakk . koi ajk org ramai2 . don weri .

@ atieqah @ said...

ek eleh . yolarh .