Thursday, April 28, 2011

excuse me !

hai , hai , hai ! cukop ?

err , aku naakk ckaap mane maaruah perempuan sekarang haa?

kalau aku nak ngutuk lebih2 pon, aku ade jugaak kesalahan dan kesilapan , 
okeh i admit it that yang semue org tak sempurne .tp kalaau kau tu dah sekolaah agame buatlah mcam sekolaah agame !ni malukan koi jerr .aku tau la khen , bile kau bergambar mcm tu, msti laki rmai komenn an an an , pstu kate mereke "eh,comel gileerr lah kau ni "
balas kau pulaakk, "manedeww beseww jeww lorh "

pastu esoknyer satu sekolah kau bgtau "ramai owg puji aku comey, syukenyeww !" pastu mulalah jalan dgn sebajeknyer, kau rase semue org suke kau kann .wth ! tade lalu prmpuan hak puji kau tuh !sbb kau tak comel pon, pakai tudung baru comel :).

aku cakap siyez nih . kau pakai ttudung tuh terserlah kekiutan kau !
kate kau"yang kau sibok apsal,kubur laen2 laahh" 
ape aku kesah kau nak tanggal tudung ke ? pakai baju tshirt ketat tangkap gambar dri ats smbil wat mulut cam itik tuh dan  segediknye nak mnunjukkan sgale lurah yg ade ! ade aku kesa ? 

tp beb sbagai sedare ssame islam la khen, aku nak nasihatkan kau ,kau tau tak dose ? kalau aku da nasihatkan tu buat lah care appreciate ke,belanje eskerem smbil puji kucen aku kiut ke, ni kau remove aku dri friendslist ! 

oh
senanye ,aku tak kesa pon. aku dah nsihatkan kau da kaann ! jgn salahkan aku lagi yerr :)

okbai !

No comments: