Friday, April 8, 2011

pendidikan islam !

well well well . mcm biase , stiap ari sabtu aku ade kelas tambahan pendidikan islam . hari ni kelas kat bilik media , selalunye kt kantin jer .

jadi hari ni , cikgu ade bg kertas penilaian rakan sebaya which mean , kawan kite kne bg markah berdasarkan prangai kite kt dlm klas . oke phm ?

jadi aku dapat tukar dgn Asiah .
aku pon bg la markah baik la dgn dia kan . tp aku dpt markah rendah beb . eh tade la rendah sgt . aku dpt 36/40 , aku pulak buad utk die 38/40 . mrkah aku rendah sbb dia tandakan yang aku ni


  1. aku tak mnjaga adab dan pergaulan bebas dgn lelaki 
  2. tidak menjaga maruah diri 
  3. x brape nak adab dgn quran
  4. x brapa nak beradab mnuntut ilmu .
ceh , tak puas ati nih ., 

  1. aku mnjaga adab beb , aku jarang giler ckp dgn laki , aku nak ckp ape kann .
  2. aku jage maruah diri , ape ade aku dtg kt bdak laki pegang tgn die ? x dek kann .
  3. aku bradab la dgn quran ,aku pgang quran amik wuduk okay !kalo kt sekolah aku tak pgang quran pon , tfsir jer , mcmne die tau aku tak bradab ?
  4. Ya Allah , aku punyelah suka menuntut ilmu ., beradab ! tapi kalau dgn cikgu tu mngkin tak brape , sbb aku ngutuk cikgu . ta kesa pon .kalau menuntut ilmu ni , aku ta kesa sgt kalau tak dpt mrkah pnoh .
jadi aku tak puas hatilah ni kann . saba je laa . kate ...okeh tatau spe name budak tuh .

penilaian mak aku dpt 36 gak , mmbe pon 36 gak . dak prmpuan klas aku yg trgedik2 nk ckp dgn laki tu , melalak sane , melalak sni , markah tnggi beb ! 
okeh tak pe la . namenye ujian kann . 

kpd asiah : jgn mare !
okelah syg sume readers aku . daaa .

3 comments:

faqihah . faqihah said...

sabo jer la . kalo ad org wt koi gtu , mmg nahas dy . KIHKIH

@ atieqah @ said...

haha , aku kan syg membe ! takkan nak mengnahaskan die pulok !

nampok sgt nipunyerr ~~

faqihah . faqihah said...

hahaha.
nampok sangaaat !