Tuesday, April 5, 2011

puas aku tunggu !

okeh , puas aku tnggu nk apdet cter ni . tp tade mase . okeh , kte troskan .
ari sabtu yg lpas kann aku pegi Terengganu ,

for what ?

ekceli abg aku konvo , so aku dgn segediknye , mstila mau ikot kann . takkan aku nak tnggal sensorang bersama kucen yg trcinte kann .

okeh , stlah lbih kurangla kann slame 10 hours gitu dok dlm kete , akhirnya smpai la gak, kt homestay koge aku booking .

okeh , aku nginap kt cni .



nampak ok je kann ? tapi cam haram , rmput2 tu sparuh jer ade . tak penuh lngsung , ala itu baru satu , die pnye toilet shwer tu , aku taktau nak ckp gone , bau peti die , pergh !tv dye lagi lagi lah !dlm tenet kononnye ckp ade sabun sakali la , ade tawel la , pedeoh itu sume !

tapi keseluruhan nak tido , aku rse ok je kot .

aku smpai kt sane tgahari , lpas ltak brg2 n rehat2 koge aku pon gi la jenjalan kt umah akq ipar aku , nak tgok beby , lpas tu blik la kann . n then lpe jalan blik homstay , nseb aku pnye ingatan ni tajam . haha .

smpai umah da mlm , so bile da mlm mnjelma , nk buat ape ?

"mkn la !"

ok , koge aku ta mkn kt luar pon , bia kaum laki2 jer yg pegi , diorang ckp la kann waktu beli air teh o,siap ade package kobis ,daun kucai dan seumpnya kt dlm tu , mmg 5 in 1 la kann .

dah mkn tu , aku pon online kjap , pstu tido !

ari esoknyer abg aku konvo spt bese , gamba aku tade la weh , sdih seyh . langsung tade ok ,sbb waktu org bergambar aku ngan ank sdare aku gi melencong tmpat len , pdan mke la kann.



aku mmg tade , jdi terpkse redha ! aku ingat nak gi Terengganu nak tngkap gamba banyak na idop !
tp takpe lah .bile name abg aku sudah dsebotkan ,aku pon kuar dri dewan yg giler gdabak tu , patotnyer taleh kuar , ps2 aku ngan sdare aku pon melencong berduaan kt taman tamadun islam tuh ,aku pegi ke Masjid Kristal , sjuk dlm tu , walopon tade ekon . nak harapkan koge aku , ta pegi da kot , sbb takot blik lmbat .jdi gi sniri jer la .

lpas tu blik . esok kne tahan kt skola sbb lmbat dtg !

No comments: