Thursday, May 26, 2011

uolls my caaatt da balik !!

hey babes !

 kucen aku yang kiuts lagu comeel tu ddaah baleekk !

you know what , abg aku ckaap kann yang die pegi kt luar umah kejap, pastu nmpak kucen aku tuh , igtkan jebet,(nama kucen),name die oyen !
 kau tau mcmne situasi waktu tuh ?
 abg aku ckp laagii , waktu die kluar tu, die nmpak jiran sebelah umah aku sepak die, sbbnye kucenn aku tu nak tompang beyak  kt umah die . ouh series shit jiran aakuu tuh , orang takde ati dan jiwee namenye , pakai kain pelekat pon ikat getah , kehkehkeh . . .
uuu~ jahatnyaa aku  . .err,saye tak kesah .
 sbnarnye bukan sebab tu jer aku tak suke jiran aku tuh, banyak lagi hal , mmg series shit lah . macam org tak reti jage anak . anak die yang laki tu, setiap ari tido umah aku , ape die ingat akuu ape, masok tak bg salam. die buat mcm diri die tu org keling jer , tau keling ?
 haaa . mcm taktau jer aurat tu ap .. mcm tak reti jer nak bg salam. aku bknn mcm adek prempuan die yang tayang rambut sane sini, tshirt pakai yang adek punye waktu umo 3 tahun . haaaa, bannyaak lagi tauu !

okeh sebelom aku melalut mcm jiran IB (intrnet bergerak)akku . baik aku diamm kann .okbai
"nuha kau tak noks ........."


nilah jebet weh




ini barulah oyen 




p/s:kkucen aku balik tadi comot+kurus, cian die kannn .mesti tak mkn !sob2*sedot ingos

No comments: