Friday, June 10, 2011

jalan-jalan makan kfc

"berie gile tiqah ni kann, aku pegi kfc takde pon berie mcm die.. kecoh !"


tadi kan aku nak celebrate bufday anak sdare aku, jadi mkan la kt kfc.. geng2 budak mude jer, org tue da besar.tak leh makan kfc.*tibe je

aku malas lah pakai stokin sebabnyer kasut aku bertutup,lagi pon stokin aku kotor,puas aku merayuu kt mak aku nak gi jmpe ank sdare aku.akhirnye dapat jugak. ok mule jume together2 kt library dalam tgahari tu pegi lah makan kfc ! anak sdare aku tanye aku "aok bawak duit bape .?"aku pon"5 rengget doploh sen jer "..jadi anak sdare aku belanje lah aku mkn kfc.. thanks yaw!

aku ingat anak sdare aku nak blik kmpung, rupenye tak pon jadi aku ngan ank sdare lagi satu *"bape banyak anak sdare kau ?"

"eh,jgn nyampok kiah !"

sambung2, aku ngan ank sdare lagi satu tu balik lah kt kampung naek bot, die belanje jugak ^-^. anak sedare aku tu laki, pastu makcik pakcik kt situ pandang muke tak puas hati jer, aku bkan pegang tgn pon,kalau pegang tangan pon bkn batal air smayang pon makcik oi!.






lepas makan,kalau nak balik kampung kene naek bot kt espalande tu,pastu jalan lah kaki ke situ, pastu tibe jer rse sakit kt kaki, tgok2 kaki aku darah ! sakit dowh ! sebenarnya tak sgt pon . melecet . tulah gara-gara tak pakai stokin . lain kali aku pakai stokin.berdarah kasut aku.smpai esplanade aku tengok ade bot2 ..pastu aku dgr ank sdare aku ckp"la,mne bot ni.?"aku pon "tu bot,"smbil tnjuk kt org pakai baju oren tgah ikat tali bot kt batu2 tepi tu . pastu anak sdare aku cakap "haha, bukanlah tu org mncari org lemas."

torkojut aku, pastu aku pon tgoklah ade papan putih lukis gambar sungai pahang, si mangsa jatuh kt sini, die tande x, berkumingkinan mngsa ade kt sini,sini,sini ...*eh,paham ke kiah ?

aku harap , die tak jmpelah lah mayat tuh,waktu aku tunggu kt sini..aku tak snggup nak nengok org mati lemas, tak sanggup,,tak sanggup ,,tak sanggup..

da2 smpai situ jer, kau bkan nak bce pon pnjg2 ... pakai scroll jer, bce mule bce bwah.. ye kann ?

maklumat lanjut nngok kt sini


okbai .

p/s:entry dah lame lupe nak publish ~hee

No comments: