Saturday, July 9, 2011

COMING UP ;)

what's up you olls , rase aku gedik ? thenn leavee .

HAHA ,gurau-gurau je  kat atas tu . maen tacink2 pulak . OK . sebelum aku tak dapat nak apdet ? ha , pham ke tidakk ?

Ok . sambung kat sini , aku nak cakap kat MY KAWAN , yaitu SYAHIRAH bersama A'ISYAH ,


HAPPY BIRTHDAYY !! 

da besar dah anda2 semue . I kecikk lagi . LOL

sebab A'ISYAH punye birthday esokk(AHAD) ,so aku wish kat die dulu laahh .


  •  HAPPY BIRTHDAY !!
  • moge panjang umur dan dimurahkan rezeki
  • sori,sebab ayat terlalu common di atas .
  • semoga dapat 9A dlm trial dan PMR yang akan dtg ni .
  • terima kasih ,sebab banyak tolong 'koi' dalam penstadian .
  • sorryy ! kalau ade wat jahat kat 'aok' seperti berniat nak membunuh 'aok'.
  • ok . nak bunuh tu tipu .
  •  'koi' beli hadiah kat 'aok' wane coklat . aok kann suke warne coklat ;) . heeee~


untuk SYAHIRAH aka SYAIRAH pula .


  • HAPPY BIRTHDAYY !
  • moge jadi orang baikk , sbb 'aok' kann jahat . 
  • moge panjang umor dan dimurahkan rezeki .
  • sori,ayat common lagi .
  • terime kasih sbb kawan ngan 'koi' dan tolong2 'koi' ..
  •  belajar rajin2 dan semoga dapat 9A dalam P1,P2,P3,P4, PMR mahupun P5 .
  • sorry ! kalau koi ade rase macam nak tampo ngan terajang 'aok' .
  • sori , kat atas tu betol .
  • 'koi' beli adiah seperti yang aok nakk . aok kann nak adiah tu . geee ~
  • BIRTHDAY 'koi' WAJIBB bagi adiah .

OK . kat sini aku nakk ckap , I LEBIUU FRIENDS ;)
aku tak sangka aku akan cakap begini . okbai 

No comments: