Sunday, July 31, 2011

Hari last makan nasik tenghari . tapi tak makan nasik pon tengahari.

askum . (celakalahh kamu )

wahahah . okeh2 . Assalamualaikum .

tadi lepas aku pegi tusyen , abg aku belanja ChicKing . tau ke menatang apakah itu ?OK SAMBUNG.ala, kononye last makan tgahari lah sbb esok kann da puasa . esok aku tak puasa . OK . ramai lah mulut2 longkng cakap CHicKing ni tak sedapp . apak hang ckp tak sedapp .. eleh ,konon lidah western  la tu , puihh . HAHA.

sebab kedai ni baru bukak , semua org dapat chicpop free . chicpop ni sedapp . chicpop ni ayam yang blat2 tu . macam popcorn . dia punya rempah pon tak masin sgt mcm KFC .

coselow dia sedapp , sayur dia potong halus2 dan tak pahit langsung spt KFC . Mash potato dia mmg terbaekk la . haluss je . dia mmg mash betol2 rasanya . kalau KFC guna sos life , tapi kat sini gune sos kimball . aym dia OK ;)

di sini bukti aku pegi ke sana  aka nak menganjeng .





wahahaha ,kau bkn kesah pon kann .

to faqihah :nmpak tak budak laki  pakai baju itam kat atas tu , tu lah adam .

taktau pulak parents dia punya kedai . tiba jea dia masuk kat tempat org masak2 tu .amik air, hantar order .dia pon balik tusyen same ngan aku gak . pastu dia nmpak aku . pastu dia senyum .aku pon senyum jugak lah kat dia .

bai

2 comments:

faqihah . faqihah said...

haha . kaye btol mak bpk dy .
skali skale leh la aok mntak free ek !
hahahahah

@ atieqah @ said...

name ank datuk . wahaha . entah nak bg ke tidak . haha . 6ti koi mintak free . haha .koi mntak utk aok skali yek .