Friday, July 1, 2011

Things that i really dont like

annyunghaseyo ! (erul !!! my idol !!!) lol

ok. nak tules boleh . eh.ofkos la kne tules. blog haku kann . ekceli entri ni utk mak jemahh ! da lame die merayu kat aku kann . die ade tanye aku ape yang aku tak suka , so ini utk mak jemaah !


"haaaiii ,mak jemah ! entri ni khas utk kauu "

aku tak sukaa ..

1.bile cuti berminggu2 lamenye,pastu bila jumpa kawan rase malu nak cakap. cam haram je ! 

2. time gelabah nak mampos bile cakap ngan laki. kadang-kadang ok jer cakap. kadang-kadang rase mcm nak pngsan je.pastu mulelah suare taknak kuar . pastu cakap pulak dgn laki yang suke cakap "haa?ape?" %^&$&^&*

3.bila malas bawak air pegi sekolah, lpas tu rase haus nak mmpos.pdahal stiap hari bawak ,sikit jer mnom.

4.bila mnde yang da lame,kau baru nak kecoh . tak suke giler yang ni. mnde yang da lame da beb  ! kau nak kecoh2 kat fb tu apsal . pastu kau cakap"bia la kan,fb aku !!! "jawapan aku "eh,kau tau taakk,da lame aku nak remove kau,tapi kau yang add aku,kang aku remove terase pulak kau kann .

5. gambar kau tak pakai tudung . pastu ade pulak gamba pakai tudung dgn album tules gini "aquerh mak cik busukk ,alim lol smntare hehexxx.pastu kau wat lak tulisan kcik bsar kecik besar naek juling aku bce .nak tanye hehexx tu ape ?

6.aku tules status,pastu kauu komen hihi,huhu ! ape motif kau sbnarnye ?

7.org wat status "single ooooooooooo single???????????knp larh aq single an..???" pdahal kau baru 13 tahun.

8. orang in relationship dalam fb , pastu saling post kat wall "i love you ! syg mu muachkk !"pastu laki tu balas "i love you jgak ". padahal laki tu tak wjud .fb laki tu kau jgak,yang prmpuan tu kau jgak . kau syok sndiri je kaann ?

9. pengawas soh pakai jarum, tapi die sndiri  tak pakai jarum.dari pagi smpai balik . ape punye pgawas kau nih ?

10. jatuh tangge . =.="

okbai . 

2 comments:

faqihah . faqihah said...

i like no 9 , 10 . lolz .

@ atieqah @ said...

saya pon suke jugakk ! <3