Thursday, August 25, 2011

Hiks;)

hey !

thanks utk bunga yg awk bg tadi . whiterose , saya suka . cantik ;)


even bunga yang awk bg tu sekuntum , tapi sgt bermkna utk saya . awk tahu tak , saya dah lama peratikan cara awk dan berharap awk akan ckp dgn saya .awk pndai , kelakar,*comel . walaupun jadi kawan .saya tak kesah .dan baru2 ni awk ade ckp ngan saya . since tu , hbungan kita makin rapat . awak suka buat saya gelak . dan awk sgt comel bila ketawa .hiks












dan semalam , awk ade pnjam buku rujukan saya ,lepas tu awk bg saya semula . then awk smbg kerja awk semula .
tak lama lpas tu awk tanya saya :"awk dah bce ke blom ?"
saya jwab "bace ape ?"
awk "err , page 143 dlm buku rujukan awk, bacalah "
saya pon bukak page tu dan kat situ tertera


"this page is  translating my words"




saya senyum , dan smbg kerja saya semula .
then ,awk ckp "balaslah !"
"oh kene balas "
saya pon balas lah apa yg awk tles tu .

waktu balik tu , ade budak kecik perempuan comel tarik2 ujung baju saya dan ckp
"sis , this whiterose for you , that guy ask me to give this  "*smbil menunjuk2 jaari telunjuknya kearah kdudukan awk .

saya nampak awak pndg , muka awk merah dan awk tros msuk dlm kereta .







***************





tuk,tuk ,tuk (knock the door)

yes mom !
are you dreamin' again ?
errr ..


p/s:kalau tak phm gi terjun bgunan .

Monday, August 22, 2011

i think i fell in love with him ;)

jeng . jeng . jeng . jeles takk ? 

ade ke jeles ngan makk uolls ;)


okeh2 , ini dia .



okeh , comel tak ? err , tak ke ? hehe .tapi saya tetap suka dia . sbb dia comel lah , muka dia mcm ade japanese sikit . okeh , tolong setuju .

first2 saya kenal dia , waktu dgr lagu forteen -berdua bersatu . 


saya tahu pon lagu tu sbb saye subcribe kru punya akaun utube , dan kat situ saya tahu psal dia . mula2 nmpak dia tu saya da rasa fall in love dgn dia dsbbkan kemacho-an dia tu . bila saya dah suka dia , saya pon search byak2 tentang dia , dan akhir sekali saya dapat tahu yang dia ni artist utube . walaupun muka dia comel , tapi suare ganas okeh . tak mcm korean guy yang lain .


dalam video ni ,muka dia mcm perempuan kann . saya tak suka sgt dia waktu ni tp saya suka jugak sbb dia comel(sila phm) . saya suka dia waktu skrg  .
(ade pambob , saya suka pambop (:  )

dia tak smbong , sbb dia balas chat saya kat facebook . tengok ! smpai add akaun fb dia . haha .


ok tu jea .

okeh , saje nak wat gedik .

Thursday, August 18, 2011

KEmbar Hana Tajima ?

awat ? hang tak kenei hana tajima ? choi cheit chuiu ching .

ok2 ni ,


ha , beliau  bkan yang belah kiri tu .

dia ni designer . amacam comel takk ?ini blog beliau.
kau tau takk , trend skrg budak pakai tudung mcm kain langsir gitu . longgar semacam jer tudung dia tu .
ha , beliau lah yang "merekeinya" . ada gaya samibellu ?

ok ,abaikan , ni bukan tujuan aku menulis ini . tapi aku nak cerita pasal kembar dia .

OMG Hana Tajima ade kembar ? !
bolehlah mak tangkap gambar ngan die khen noks ?!

okeh ni kembar beliau .






okay , cumil takk ? comel kaayyy .

p/s : sori gambar x boleh upload byak2 , takut nnti ramai terkena gangguan jiwa . kbyeee ;)

Sunday, August 14, 2011

ini maniam .

nama dia maniam . dia seorang yang tenang dan semua mnganggap dia seorang yang smpurna .

padahalnya .malam sblom exam tu

..
hakikatnya dia bukanlah seorang yg smpurna dan juga seorang yang suke setadi las menet .

akhirnya ...



maniam jadi stress , dan hilang selera makan , dan akhirnya maniam meninggal dunia .


hai kawan2 , kat sini saya nak nasihatkan kawan2 supaya jgn setadi las minit . sebabye ia tak elok .kata cikgu saya . terima kasih sume sbb bace blog saya . ;)

Friday, August 12, 2011

aku tak paham dgn mereka .

lokasinya di kedai makan , gambar diambil menggunakan ipad. ini gambarnya ,.








gambar sebenar akan mnyusul . gambar sbenar tak letak lagi dlm komputer . aku pon hairan , kalau nak cakap sorang tu oklah . boleh lah ckp yng diorang ni kbutulan pndg kamera waktu bergambar. ni bolehlah dikatakan ramai . kalau muka bese ok jugak . ni gaye nak jumpe undertaker .

nanti aku letak yang botuinye yea .

okbai

eyh ,siall lah . tuihh







hey , sial punya kucen , aku nak selmatkan kau tahu . aku ingat kau nak appreciate ke ape ke . nak bg whiskes kau kat aku ke . ni apa ,kau cakar muka aku ! naseb aku pejam mata .kalau tak butes mate aku . dah coper2(hampir2) da nak kne mata. aku tanak selamat kan kau dah . faham ?kalau tak faham aku bunuh kau .




dush3 !kamehameha )>>>>>>(x#x). kau mampu ?


Tuesday, August 9, 2011

kene cucuk hari ni . terbaekk lah ;)

hari ni kene tutut (cucuk) . best dowh . . .

aku kene cucuk form 3 , tujuan cucuk ni bg mengelakkan dari kancing gigi . ha . tau kancing gigi ?

kancing gigi ni macam rasa kebas kat gigi pastu kite akan rase kebaslah kan . bila rasa kebas kadang2 tu kita akan gigit lidah kita .bila gigit lidah . rasa sakit la kan . kdg2 tu kann ade smpai terputus lidah lepas digigitnya ., jadi bagus kann cucuk ni . setakat rase jarum masuk dlm kulit tu , tak heranlah daripada lidah aku putus . naye ..

okeh , ramai yang nanges . aku pon tak nanges jugak . mula cucuk tu tak rasa ape2 pon bila dia tarik kuarkan jarum tu , perghh ,rasa dia terbaeklah .


jadi yang aku ni suka sgtlah kan bila tgn tak skit . aku pon gelak2 serta menganjeng rakan yang lain . pastu aku nampak si SA ni , aku pon senyumlah kat dia .

ucapan utk SA : ni kali pertama aku senyum kat kau , ape kejdahnya kau pdng tempat laen . mcm kambing jea aku senyum sorang2 kat situ .ni kali prtama nak try senyum kat kau. kang tak snyum kang ckp aku smbong , pdhal dlm fb baek sgt gayenye . lepas nie jgn harap aku nak snyum kat kau dah .

okbai ;)

Friday, August 5, 2011

bila jepun dan korea masuk islam ;)

banyak lagi sebenarnya , malas nak upload .




pernah tengok ? ha tu je .

Thursday, August 4, 2011

Aku suka lah beg ni .

beg ni aku pakai reke jer . kata cekrah beg ni sudah ada di pasaran . di mana ? saya mau beli .

ni design oleh pendesign professional .jgn jeles uollz . kihkihkih




ni design yang pertama . yang gambar pambob tu , kat belakang . suke hati andalah nak pakai belah mana .kain dia wane putih .


design kedua . tapi lollipop aku tak mnjadi . aku nak wane wani . cantik lah beg ni . heee ~
kalau tade org rasa cantik . aku cetak sensorang jer . koikoikoi .

bedoh mulut juih : cantek hamendenye .melukes ntah pape .