Monday, August 22, 2011

i think i fell in love with him ;)

jeng . jeng . jeng . jeles takk ? 

ade ke jeles ngan makk uolls ;)


okeh2 , ini dia .



okeh , comel tak ? err , tak ke ? hehe .tapi saya tetap suka dia . sbb dia comel lah , muka dia mcm ade japanese sikit . okeh , tolong setuju .

first2 saya kenal dia , waktu dgr lagu forteen -berdua bersatu . 


saya tahu pon lagu tu sbb saye subcribe kru punya akaun utube , dan kat situ saya tahu psal dia . mula2 nmpak dia tu saya da rasa fall in love dgn dia dsbbkan kemacho-an dia tu . bila saya dah suka dia , saya pon search byak2 tentang dia , dan akhir sekali saya dapat tahu yang dia ni artist utube . walaupun muka dia comel , tapi suare ganas okeh . tak mcm korean guy yang lain .


dalam video ni ,muka dia mcm perempuan kann . saya tak suka sgt dia waktu ni tp saya suka jugak sbb dia comel(sila phm) . saya suka dia waktu skrg  .
(ade pambob , saya suka pambop (:  )

dia tak smbong , sbb dia balas chat saya kat facebook . tengok ! smpai add akaun fb dia . haha .


ok tu jea .

okeh , saje nak wat gedik .

No comments: