Friday, October 28, 2011

buDieyw basew bOodaYew iteRwW

HELLO DER ,

tajuk hari ni aku nak cerita bahasa "mCm nIeRW loRH "

aku pon tak phm apsal kita harus mnyusah kan diri melakukan hal sdemikian ,tidak letihkah anda ?

begini aku nak ckp lebih2 pon tidak membolehkann , hal ini kerana aku juga pernah menulis perkara sebgini .bila aku igt balik ,

err ,apsal aku tulis gini ya ?! macam tak kredit bm jah

aku tulis "cEmNieW "ketika zaman2  myspace brkmbang maju lahh, siap tules name aku "NuWrUL AtiEyQah" lagikss .(silakan add )*confirm tak approve
zaman tuh aku rasa woahh ! cool nyerrr . zazazaza .


jadi aku rasa kann ,tak perlulah anda menulis sdmikian ,(nak2 pulak phone message) kerana mngkin anda bercakap sorang2 sbb jarang yang phm .mahunya 2,3(5) kali aku membaca.sedarkah anda penulisan anda itu mnyebabkann  ramai org mahu terajang serta manampar muka anda dgn tahap 5ookm/j ?sedarkahh anda juga ,aku terpakseww betanya kepada sanak saudara serta jiran sblah umah utk kpastian perkataan trsebut ?!

sbgai cth :-



ok , see the name pulishhh .

Aku cinta dia tapi kenapa dia buat aku macam ni. Hari ni sucks gila.

Tak, malam tadi dia mai rumah. Aku dan dia gaduh semua sebab laki lain. Aku tak sangka dia jealous dan terasa hati. He loving me actually. I am loving too. 


see .#bahasacambangangnakmintarpenamparlaju2X

ok yang jenis tambah perktaan ataupun rosakkan english mybe aku phm ,ok contoh;-

tmbah

kite =kiterwww

rosakkan english

leuving=loving


yang paling aku tak tahan ,

p=tapi
t=nnti

ok , sgt mencarut , kdg2 terpikiran aku ,"ade urup tertinggal ke ?"

satu lagi , dah ayt cemgitu takyah lahh nak tulis pnjg2 , kau igt aku phm ?! pdn muka kau ckp sensorang .saving kunun . nak saving agk2 lah sikit . baik takyah ade handphone . easy kann .

baiii . miss you muahh .


credit :nameeroslan

No comments: