Thursday, November 24, 2011

Its Holidayy .

HAI hangpa semua .

bila cuti mesti gembira , aku tak nafikan yang aku tak gembira . tapi aku rasa 'lifeless' sejak 2 menjak cuti ni ,ok why ?

this  is apa yang aku buat setiap hari

  • bagun
  • makan
  • online
  • mandi
  • online
  • makan
  • tgok tv
ok dah lahh , naseb ade sikit gi jalan2 , mmndgkan kampung aku nak bnjir , balik kampung lahh aku , maen ayak lah bhaii , hihi . ok ,sekarang cuti2 sekolah ni ofkos kene tolong mak kan , aku tak tolong mane ponn , just kemas kertas2 latihan before PMR .



kau nampak tu ade nasi manis ? sudah berkurun lamenye dia dok bwah meje ,siap tumbuh cendawan lagi(fungus), mcm2 aku jumpe waktu kemas rumah , stokin tu yang zaman bile tah , baru jumpe . Now meja tu dah humban jauh2 , menyemak umah jah . HAHA 

see the baldi ?! tong sampah aku :D

humban bagi aku means simpaan lahh . hape giler nak buang .

skrg dah pukol 12 , tibe jer rasa nak updet kann . KLAH

*Tiada Motif

BYEE !

No comments: