Thursday, November 24, 2011

Repeat SEJARAH ?!

malam tadi aku dapat mcg dri membe aku yang kertas sejarah PMR kene repeat balik , sebab kecuaian tah mnde tahh . dlm mcg tu tules yang kitorang kene amik exam pada 8/12/11 , dan berita ni ponn dah kuar dlm berita 8 pagi smalam . aku mule cam tak caye lahh kann . but then dlm tu soh check kat laman web KPM ,
so aku cam TERpecaya dengan mnde tuh , sbbnyer soklan sejarah PMR ponn cam ade yang tak betol .dan aku rasa semacam berdebar . adakah aku perlu study balik ? dan aku cam "eh buku aku dah ilang , kertas2 with nota aku dah buang , ahmaigad"

and i dont know why aku percaya with those stupid things , thenn aku tekan lagi bwah2 sbb aku suka tekann2 smpai jumpe tarikh , then tiba jer ade tulisan said"you kene beb !"


and i was like WADAPAK ?!


disini aku nak tanya siapa yang create mnde cambangang nih ?! YOU'RE SO GREAT sbb dpt tipu aku . Aku selalu baca mcg mcm tu ,but SORRY ,aku mmg tak percaya lah , but tibe jer mcg ni aku bce dengan penuh khusyuk dan tawaduk gitu . erghh sengal .

OKBAI .

No comments: