Tuesday, November 22, 2011

Perkosaan Visual

HAI and HELLO people :)

kau pernah tak tengok statement kat fb pasal perkosaan visual ?!ok senang ceritalah aku bg gambar ni .


pernah kau nampak kat fb org post mnde nih ? kalau dah tahu baguslah . kalau taktahu . meh aku beritau .

cermin ni selalunya ade kat fitting room , cermin org panggil cermin due arah .

sbb apa ?

sbbnyer , dari arah kite ,kite nmpak diri kita, dari belakang cermin pon org lain boleh nmpak kite  . SCARY ?
OK ,dulu aku mcm biase2 je lah , tapi lepas aku dah kene*(bukan dlm fitting room ) baru lah aku rasa aku perlu berhati2 .


ok , nampak tak kitorang becermin tu ? ok ini bukan cermin . aku dah test dahh mcm kat ats tu , letak jari kat cermin tu , dan mmg betol tiada jarak antara tgn aku dan cermin tu .  ini dekat pintu keluar kat motel langkawi

aku takdak ape yang nak dimalukan sgt , tapi aku kesian kat kawan aku nih , diorang berie posing habis habisan kat cermin nih , tangkap gambar dan mcm2 lagi lah . bila dorang keluar dorang tengok cikgu lelaki pndg kat dorang dgn muka pelik  . ergghh , what do you feel ?! HAHA

cermin ni reflect kite bile kat tempat cerahh mcm fiting room lah .mule aku cam "eh ,baru koi tau sini ade cermin"

bila pagi esoknyer , aku tengok cermin tu  dah takder . sbb lampu dah tutup . malam tu aku try lagi tgok , cermin tu ade semule , aku try test gi luar dan aku nmpak kwan aku  kat dlm tu . heh , malu saja ~

aku ponn ade lah sekali senyum kat cermin tu , dahh aku mmg suka senyum kat cermin . hahaha .patot cikgu panggil semacam jer . cikgu laki wehh . segan2

okeh , itu saja . so iklan hari ni , berhati2 lahh . hihi

2 comments:

faqihah . faqihah said...

haha sgt memalukan . msti cikgu2 yg nmpak ckp "wth"

atiqah said...

haha , cikgu lotepi lak tu ,pandg smbil tgn letak pnggang pastu senyum ,ustaz tijani lagi ,hahaha .