Sunday, November 27, 2011

stress ~

 a few days ago , aku ade pergi tf , tau tf ?!

haa , tau dah kann .

okeh , aku gi sane ngan mama ngan abah , nak beli utk makan tgahri nih . kitorang  beli ape yang perlu je la kann ,

cendawan , kerang , ikan ,bebola . (tak lebih pon satu raga )

thenn , biasanya hujung minggu mmg ramai org kat tf nihh , jadi kene beratur lah .ITS OKAY , sebab dah biasaa ,

aku ponn tunggulah mama aku membayar kann ,aku rase sejam setengah kot aku tunggu ,lame tewww !

WHY ?!!!

sobabyer ado makcik ni , setroli padat dia beli . dah la  mnde merepek2 jer dia beli . bende yang tak PATOT langsung wehh , mcm stok 5 bulan banjir . aku tak phm betol . kalau nak ckp ade parti or knduri , mmg bukan sangat lah kann ,

aku dah nak nanges dahh menunggu , bukan sebab tunggu lame , sbb kaki aku sakit yaw . kasut aku tu keras abis , 10 kali aku tanggal kasut , then mcm kaki aym , tapi aku pakai stokin , so tak kaki aym sgt ..

2 3 kali ank makcik tu dtg dan ckp "mama, why are you so late ?! im tired of this "*smbil tarik2 muka .

dan aku sedih tgok cashier tu , muka dah nak muntah ngangkat barang2 makcik tu . sedih ~

aku tengok . barang dia beli merepek sgt , semua mnde die nak beli , aku pon tak hengat dah ape yang dia beli .

to makcik " makcik , dont do this again ! dont you have ever  felt perasaan kasihan kat mak saya ?! and org yang beratur belakang  makcik . ekceli takdak lah makcik sgt , kire akak2 lah jugak ."


okdone ~

one more..



saya ada abang , dia suka bwak kawan dia mai umah , saya bukanlah tak suka ,tapi saya rasa stress sbb kawan abang saya tu takmau balik2 umah dia , dari petang sampai ke maghrib smpai pukol dua tiga pagi . (tak smyang ka ?oh,cuti mybe )kadang2 saya pon tak perasan dia ada kat umah ni , masok tak bagi salam pon . kekadang aku sedap2 mengonline dann mendongak tgok tb (_without any cover on my head_), dia ada dlm rumah ni , entah bila ponn aku taktauu .

and WHYY ME ?!!

penat lahh aku kene bertudung sampai aku nak tidoq , ni rumah aku dan aku perlukan kebebasan ? heyy ,nak aku mencarut ke ?

*saya mintak tolong,pergilahh balik . umah kau kat belakang jer , saya bukan nak menghalau ,tapi saya perlu kebebasan, saya nak online susah , nak mandi ponn susahh . (tndas kene lalu kat ruang tamu ),nak wat ape ponn tableyy.

aku dah pesann kat abg aku , jgn bawak kawan dia memalam , haram dia nak dgr . aku nanges kanngg .

stress lah mcm ni , bila mnde ni nak berakhirr ?!

boo kat aku ?! silakannn


BALIKLAHHH UMAH APAK HANG !!!!TOLONGLAHH

No comments: