Saturday, December 24, 2011

Artis glemer wish birthdayy aku :D

Assalamualaikum sume ,

Artis glemer wishh birtdayy aku ? yeahh , that's right . tak percaya ?! sila lihat di bwahh .



takyah nak bace sgt laa .

ehh , betol ke tuu ?  eh , betolahh . Tak gune editing software bagai  pon taw . But but but kalau aku tak MEMAKSA dorangg , kau rasee nak ke dioraangg wishh ?ini bukan facebook ade tnjuk Birthdayy sape . HAA tak gitu ?ehh ,terbagitauu pulakk . HAHA . YEs , I admit yang aku suruh dioraang wish , tapi takder lahh tahap memaksa . Kire ok la tu kann ? sbb nyaa slalu aku tweet dorang-2 , haram nak balas . YEss , siyess wa cakap lu . Tibe soh wishh birthdayy , rajin lak balas  . HOHO

Dalam banyak-2 ni , aku paling suka wish dari Iqram Dinzly , nampak mcm semangat habiss ;)

Kat sini jugak aku nak selitkann hadiah dri Angah aku dan tunang dia . Baek punyerwww . EH ?LoL .Here it is :-



 a slices of cake perasa ape tah . Kek chocolate indulgent tak jual pulak hari tu . Tapi kire ok lahh .

A pink cute birthday card .
 " To: MY DEAR LIL' SISTER..."

"CONGRATULATION & HAPPY BIRTHDAY
<3 U ALWAYS
May your love grows deeper and sweeter
as years go by .
FROM: ABG NGAH & KAK LAILA "

ahh , so suweett :)

withh a bagg yang comel kot bg akuu . hihiks(dia wrap baik punyya cantek )


aku rasa beg ni sesuai pakai ngan baju cotton . sbb nampak cam classic modern beg nihh . aku sukaa ;)

Prosperity ngan KFC tak tangkap gambar . sbb aku lahap teros capai makanan tu ke mulut ,HAHA

That's ALL . Byee .

1 comment:

tiramisu lover said...

untunglah dy kan. haha. happy bday :)