Wednesday, December 21, 2011

Hello Worldss :)

Sedia maklum hangpaa semuaa , result PMR dah kluarr kann . so how ?

pagi-2 lagi aku bgun, bersarapan dan bersiapp . kemudiann aku tunggu abah aku tak smpai-2 . call2 abah aku masih kat kmpg lagi sdg berkebunn , so aku lambat smpai sekolahh .

otw ke sekolah , my friendss dgn teresak-2 menangis teleponn gittauu result aku , omg ! gembira wehh .
aku smpai sekolahh tgok  org dah balik dan ade yang sdang capture gambarr ,aku amik result ,salam-2 ngan membe , capture gambar then balikk . begitulah kesudahannya .

so , aku gembira jugaaklahh . dan aku jugaa tak menangiss . aku sedih sbb tak dpt together-2 with budak ni amik result , dan tu tak sempat pulak tgok kawan-kawan aku menangiss . sad kann ?

waktu aku darjahh nam , aku menangis amik result . tapi hari ni aku tak menangis pulaakk ,cume aku rase ade sdikit sebakk wktu kawan aku call bagitauu result aku .

AND ...

one more thingg , todayy is my birhtdayy . wishh cepat !! and where is my hadiahh ?

and aku rasa today adalah hadiah paling bermakna kot , Praise to Allah .

lagi-2 ,ermm

petang ni aku dpt a slices indulgent chocolate cake from secret recipe , even slices jer . IA amat bermaknaa .HIHI . MY brother's fiancee nak belanjaa .


then then thenn , hujung mnggu ni aku makan prosperity !!! ~along aku punyer awek kawan pula belanjaa . hihikss :)


and and and malam ni MCD time !!! :)Insyallah

so happy , Alhamdulillahh .

Gotta go now , see yaaa !

Link menarik perhatiann aku arini Apabila kucing jealous . HIHIK  . kbai

2 comments:

faqihah . faqihah said...

woo manyak makan pasni . haha .

atiqah said...

makin gomuk laa koi , HHAHA .