Thursday, December 8, 2011

Iphonegraphy

Tadi aku godek-2 internet pasal photography nih, Then aku ade jumpe perkataan "Iphonegraphy ".
Hape kebendenye kann . Then aku baru lah aku tau yang Iphonegraphy ni adalah seni tangkap gambar menggunakan tepon  pintar "iphone". Ekceli mendi ni dah glemer kat luar negara . 

Then aku rasa mnde ni cool jugakk dan aku rasa nak share-2 kat sini . Sharing is caring right ? whahaha .

OK , mende ni nmpak cam bodow-2 je kann. sebab macam tangkap gune enponn je kot, tapi sebenarnya tak . Dengan menggunakan iphone app yang didonlod , anda akan dpt menghasilkan gambar setanding mengunakan DSLR ! HAHA


bukan itu sahaja , iphone jugakk ade extension boleh letak lens dslr , cool kann ? 

haa, next gambar-2 dari Iphonegrapher antarabangsa . 



amacam , smat tak ? 


2 comments:

Sheikh Boba said...

lense tuh sama ngn lense kamera SLR Tashica koi

atiqah said...

oh , best lahh . mesti semat gambar .