Monday, December 5, 2011

Kejadahh cuti sekolahh .


HAII :D , Good Afternoon dear ,

Hihi , sejak akhir-2ni byak pulak karenah aku kann . nak ni lah ,nak tu lahh .

cer tengok gambar lelaki kat ats tu , pandg tgn dia .nampak gelang tak ?! aku nak gelang tu . HAHAXD

kejadah ape nye aku ni kann ?kejadah ?kejadah ?kejadah ?

aku rase nmpak cool giler pakai gelang mcm tu . pakai byak-2 gitu. takyahh beli emas ,perak bagai . senangkann ?

ekceli byak yang buat dri benang-2 jer . semat wehh . kau aku taktahu lahh khenn .

Thenn aku rasa nak guitar pulakk.  Hempuk kepala kat printer cepatt ! HAHA .



aku nak guitar jerr , bukann nak jadi najwa latiff bagai . aku nak main kat umahh jerrrr . sbagai ilang stress jer ponn  . Thenn , kalau ade kenduri kawenn aku boleh main guitar, main guitar jerr , bukan NYANYI .  masyukk jugakk kann .

Dulu nak piano , tapi sekarang tak nak dahh. sbb besar dan susah . contohlahh aku nak gi camping ngan keluarga aku , thenn gila kauu nak bwak piano gedabak tu, its easy kann bwak guitar nyanyi ngan sdare2 . tak gitu ?


Pastu kan kan , nak baju blouse. HAHA

sekadar hiasan

sekadar hiasan


Ni haa , aku nak blouse macam ni . hihi 



 ni ponn cantik gakk .





ni paling aku sukaa ,sbb warne pink . hihi 





*Taste aku mcm ni , . Kau ?HAHA

Las sekali ,aku nakk .. jeng jeng jeng ..


cendol , tak abis-2 cendol . wahahaha . Dah lame nak makan cendol  .

yang ni boleh belanje tak ? hihi

Till thenn , Byee :)

3 comments:

faqihah . faqihah said...

byk btol cekadah kau jahh .
haha nti kalo ade gitar ke gelang ke , jgn lupe bg pinjam . hakhakhak .

atiqah said...

HAHA , bolehh . gelang tu ponn kau ade taste kerrrr ? HAHAHHA

faqihah . faqihah said...

taste jugak la . ngehehe .