Thursday, December 15, 2011

Maunyee

Assalamualaikumwarahmatullahiiiwabarakatuh.

Hai koraang , setelah beberapa minggu aku berpikir utk mengapdet ape , maka akhiryaa aku dptlah jua apa yang aku ingin mengapdeti .LOL

OK , macam ni . Sekarang kan cuti sekolah kann , kann kann . Aku ni dah lama dah bersara main game-2 kat Facebook ni . Online jer bosann , bosan jer online . Begitulah kehidupan aku sehariann .

Sementara itu , Hari tu anak sedara aku ade dtg umah , dia on9 kat sini dan aku ade nampak dia main satu game yang mcm seronok juger .

Sims Social . Tersebut adalah nama permainan itu . Permainan itu juga telah menambat hatiku untuk bermain permainan di Facebook semula setelah lama aku meninggalkan arena bermain game ini .

Kejadah ?kejadah ? apsal aku tules macam orang tak credit BM jer .

kalau tak reti main gem ni , ofkos cakapp bosangg , sebab aku dulu pon ade terpenah cakap bosann .sbab tak reti maen . then ank sdare aku ajar baru ler aku paham .

haa , nampak tak tuh ,kite kene tekan mnde kuneng tu sampai ijauu .

bukan tu jer , nampak tak muke2 kecik belah kiri tu , die ade request-2 tertentuu , so kite-2 ni kene selesaikan lah request yang die nakk .

selain itu , kalau nak duet lebiih  , anda-2 boleh la bekerja . kat sini ade 4 pekerjaan kot.

~paint
~catering
~compose song
~writing

dari situ kite boleh dpt duit lebih nak hias rumahh kita .
kite juga boleh jalan kan perhubungan persaudaan sesama teman  iaitu selalu greet kawan kite lahh . sampai jadi friend-closefriend-besfrend dan tah pape pulak lepas tu nanti .

Ha ,tu je lah kot citer aku arini . Ok babai .

psstt : aku jadi babysitter skrgg . Nanti aku wat entry . kakaagkafsjadgjs

No comments: