Friday, December 30, 2011

No connection , then i kick you .

HAI


semalam internet sangat lahh vivavi .memang tak der langsungg . yang aku ni pulak taktau nak buat ape , tengok tv mcm jadah sgt lahh , langsung takdeciter best .

Besides , aku kena jaga budak kecik ni .

elehh ,kerek sgt mukaa .

dia ni murah sgt senyumann, tapi kalau sekali dia nangis mcm meneran abis . smpai batuk2 . berie sangat , aku online ponn susahh . sikit2 kene enjut kau tau takk . tak kene enjut sikit nangis . wekwekkekek .

Semalam mak aku tinggalkann aku dengan dia , aku bia je la kann dia baring kat ats tilam dia wktu dia tgah diam,baik aku online.Tak lame tu , sedar2 dia menjerit (hobi dia)  . aku pandang dia , dia dah baring jauh dari tilam . ape kehenye , meniarap tah gone gaye ~

thenn, merengek2 . aku pon angkat lah dia letak dlm walker , soh dia tengok tv . kemudian aku smbung online main game THE SIMS SOCIAL . eh,berie pulak tulis besar2 .

dah lame tuh , aku pandang dia . aku tengok dia pegang tv and that time kuar muka aaron aziz . wahhh , kau ngefans sama aaron aziz yahhh ? klass kau khenn .

HAHA , malas lah aku ngutuk budak kecik ni . ANYWAY aku sayang giler2 kat kau baby kecik ;)

KLAH , budak takder adik mcm tu la . menumpang adik org jerr . sedih kann ?

nampak tak kasih sayang kakak kepada adiknyaa ? HAHA

No comments: