Monday, December 26, 2011

Playing cooking-2 with my brother :D

Spaghetti Le Meniore with Fringe Bay Leaves .

OK , nama haruslahhh kelass giteww . oh okayy , err spaghetti tu mungkin uolls nampak macam sambal belacan+lada kering+telur hancuq giteww . BUT but but Believe ME , the taste is kinda awesome ! REALLY GOOD . BAik punyewww . Eh Dafi pulerr .

Eh , jangan pulak kau kate aku guna belacan all those thingss . Aku guna bahan-2 nak wat resepilahh .

Menggedik sungguh aku dua beradik nak plating bagai berhiasan-2 . semata2 nak tngkap gambar thenn upload on FB and Blogg . Tak main lah tangkap gambar spaghetti dlm pinggan Melanin KANN . WELL , like brother like sisterr .

And one more ,sebenarnyaa boleh saja nak letak Bay Leaves tu on Top , but2 tidak kah membaziaq sbb no one nak makan lahh. so kalau letak kat tepi tuu , tak kotor kann , then sekaligus leh simpann utk masakan akn dtg , Berwawasan tak kami ? vavavavava

Kitorangg gunaa daging ayam kisar , sbb tu ade putih2 tuhh . sepatutnya daging kisar .

Maaflahh , plating tak mcm Master Chef but okay wat . Plating ni ponn dilham dari ceghita Master Chef lahh

Gotta go now , See YA :)

No comments: