Saturday, January 7, 2012

Anda sangat tak cool bila

1.SWEAR


swear ? it means bukan saya bersumpah akan menurut perintah bla bla bla . NO!! it means curse . LOL .ni lahh maksod dia mencarut .seriously sangat tak cool . eleh konon , "wehh bodohh , lama giler tak jumpa kau kann bangang ? aku rindu giler babi kat kauu ,shiaalll lah kau.shial,shiall". ehemm , perlu ke ?cakap mcm biasa sudahh. "wehh , lama kann kite tak bersua muka , kahakah , lame kann kite tak jumpe ,since bila ek ?" ok , done :)


2. SMOKING


okehh , mmg tak cool . kau igt kau hensem ke bila kau hisap rokok, muka rilek2 pastu sembur asap kat awek2 tepi jalann . bukan tu je ,kau siap buat asap bulat2 lagi . LOL . kejadah kau ni .Lagi satu kann kau tak cool sebab mulut kau busuk pastu gigi kau karat2 kuneng sikit . Eh ,tak ensem dohh . 


3. MELUAHKAN PERASAAN KAT FACEBOOK


"aku sedih , siapalah hati inierw buat dea ,aku redha pasrah "
"shit,bodoh betol mamat bangla tadi,shialll,shiaalll "
LOL , kelakar lah org wat status mcmni , rasa nak tampar pon ada , HAHA
-->jagalah tutur katamu dalam status FB ini, jangan di kongsi semuanya isi hatimu, kerana isi hati itu sangat mahal dan jangan sesekali kamu senang-senang memberinya...


4.POLITICS EXTREMIST


ambil kisah tak pasal politik ?mesti kau tahu kann . nak2 pulak bila dekat pilihan raya . semua sibok dok kat kedai kopi . cocecocehh pasal politik . ok tak kisah ponn sebab semua berhakk kann . yang paling kelakar sekali bila ade org yang fanatic giler sangat psal politics . ok contohh 

hari hujann kann, thenn kawan kau ni bwak payung warna biru .nah aku tade payung lain dah.ni je yang ade .

then tiba ada suara cakap "ceittt, smpai kiamat ponn aku takkan gune payung ni laahh !!"

tau kenapa ? sbb 

sebab guna payung bn .

ok bagi aku itu hak masing2 lahh. tapi perlu ke kau berie sgt smpai tak jage sensitiviti org ?ehh, kau tak pikir ke budak tu ? budak tu hanya nak tolong kauu , ade ke dia ckap "marilahhh undii bn" . no kann . so tak perlulahh . Politics Extremist yg over emosional .

then satu lagi .

"heyy,sakit mate aku pagi2 dah nampak wane ijau ni"




LOL , ijau je pas. ijau je pas . haha . konon sakit mata . abis pandang rumput sakit mata . last2 kau hentam jugak guna pen tu smpai abes dakwat . tak ke bodoh sgt political extremist ni .

ok ,semua org ade hak nak mengundi ,tapi kalo ginilah caranya ,kau pegi mana2 takder sape nak ckp politics ngann kau . serious horror kot .Bila cakap pasal politics abis bertikam lidah . kawan ponn boleh gadohh . 

cakap jer sikit pasal politik,"wehh kau taktahu yang dia tu bla bla bla bla "


eh ,kelakar SHIALL,SHIALL. HAHA.. HAHA .kbyeee :)

No comments: