Friday, January 27, 2012

Resepi Bakso Minggu ini kayy !

owrite2 , jangan pikir aku tulis macamitu pulaa . aku nak ejek budak baru belajar menules je .

haaa , tengok tajuk entri di atas , LOL . aku tipu je . tak kuasa mak nak kasi resepi turun temurun makk . jgn tersentap sgt . Blog ni aku tengok dah mcm blog masakan pulak . aritu dengan tempe then dgn cakenye skrg bakso . kejadah kejadah kejadah ?

jgn nak geli-geli tengok bebola tu . abang aku lah kacau ni , org ckp isi tepung lagi , dia sibok marah cakap "dah laaa , nanti tak sedap !"

LOL , aku tau lah sedap ke tak . haku yang masak kann . overall abg aku amik alih masak bakso tu . ishh . stress betol . Lagisatu , iya iya ,sayur kubis tu aku potong seniri , jangan nak gelak lah sayur kobis tu potong tebal tebal . agak2 lah nak gelak ponn . waakaka . emosional pulakk .

aku start masak kol 7.30 pagi lagi dan siap kol 10 . ha ha ha ? mcmane tu kann ?

aku letak dging cincang tu kat tempat frozen semalam , alamatnya berjam lah ketuk2 daging tu nak bg hancur . waakaka

dah bai .

No comments: