Thursday, January 12, 2012

tengok sini :)

yahhh . amacam ? mengancam tak ? LOLOLO

aku terpaksa edit , sbb kek ni bknlahh terlalu indah seperti yang disangkai .Believe or not I lahh buat kek ni seniriwww . HAHA , tak jugak sebonanya eh . mama aku tolong sikit2 .

tapi aku boleh buat kek ni dgn bahagianyaa sebab adanyaaa :-

ini !!

just add butter,4 eggs and ice water . senang dak ?semua yang lain disediakann .

sebab tu la boleh wat seniri , tu pon taktau lagi . wakaka
kalau nak harapkan wat kek manual2 tu , kene belajar lagi la kot .

okdahh . kek tu kawan aku sponsor , tapi kene bayar . WIK WIK

No comments: