Saturday, January 28, 2012

Ustaz Don

Assalamualaikum .

aku rasa ramai dah kot yang kenal dengan ustaz Don nih , aku pulak baru nak kenal ustaz nih . Tapi aku tahu lah dia selalu masok Tv Hijrah dalam 30 Minit Bersama Ustaz Don tu . Tu pon baru sekali aku tengok . Kemudian aku tengok pulak ustaz tu bagi ceramah tentang "anak aset ke syurga atau neraka ",yang org post kat facebook .


lepastu  , aku rajinlah pulak nak searching searching pasal ustaz ni kat gugel .

Dari segi pemakaian nmpak mcm dari sekolah pondok je kann , eh , ekau jgn main main .Dari penyelidikan aku kat gugel ,Ustaz ni Pensyarah rupanyaa . Dari segi Pendidikan dia belajar kat Mesir ,wah hebat kann ? tahun ni umur dia 28 tahun . Dia single tapi available , ha acane tu ? maknanya dia dia dah berpunyaa , tidak berkahwin tapi sudah mempunyai tunang .

Lagisatu ,aku igt mmg dia dressup diri dia dengan jubah,serban bagai . tapi ...


uishh , kalah aaron aziz . wakaka . Ni orang cakap  dalam majalah Harmoni . Agaknya mcmnilah dia mengajar sbagai pensyarah .Smart kot . HAHA . Terkejut aku mulamula tengok gambar ni . Aku igt Sham Kamikaze , kalau sham kamikaze aku tak heran sbb dia mmg #retis .

No comments: