Wednesday, March 14, 2012

budak comel :)

Hai Babes , ^_^

Pernah tengok tak budak ni ?


Orait , nama dia Dennis Kane . Ullzang kid mix korean dan Australia . sebab tu lah rambut dia style2 korean sikit . jom tengok gamba dia yang lain :)








Kawaiii . Haha .

Ini sorang lagi budak comel. Nama dia Daniel Hyunoo Lachapelle






siyess comel XD




Aku tak jumpa sangat maklumat pasal dia . Tapi orang gelarkan dia Baby Nickun 2PM tu dan dia ni mix korean america  . Selalu je mix kann . Kalau tak mix mata sepet lah ekau .LOL .Budak ni digelarkan ullzang kid jugak .

Bila diberi je title ullzang tewww ,zappps kau teros jadi glemer . Ramai peminat, Siap boleh buat fanpage sendiri , hakikatnya mereka ini orang biasa saje yang bermula famous dekat internet , dah femes jadi model la merekaa .

Tapi sorry la ,ullzang ni ade kat korea jeee . Hehe. Taktau lah pulak ade org Malaysia  nak buat nanti . Wakaka

Budak kecik se lagi nama dia Baby Mason . Search sendiri , sbb saya mau makann . Baybay

1 comment:

tiramisu lover said...

sangat cumil. untunglah kecik2 lagi dah hot