Sunday, March 4, 2012

Mahu makan kaki .

HELLO ,

pernah tak kalau kau tgah syok bershopping , tiba dtg sales girl .


mula mula  telek telek dan intai intai jauh . muka mcm curios gilaa . mcm aku lah pencuri yang dikehendaki .

jalan sikit sikit supaya aku tak tahu dia ada kat situ .

datang lagi dekat dengan muka poker .

wachaaa ~ beliau menunjukkan diri . "mau apa cek adeyy manis? "

Last last aku bla mcmtu je, nak beli brang pon susahh . apa gunanya cctv kat kedai tu . Aku nak jugak hak kebebasan memilih . nak jugak tengok tengok ada apa lagi kat kedai tu .

lagisatukann , aritu aku ade amik highlight , sekali highlight tu tergelincir dari tangan aku , kau tau experession muka dia acane ?


aku harap sales girl tu sedarlah .

No comments: