Tuesday, March 13, 2012

Shy

Hai Peeps ,

Aku hari ni pergi tusyen . Kelas ganti Fizik . Kelas start pukol 9.30 pagi , tapi disebabkan ada masalah tertentu aku sampai 8.30 pagi . Awal kot . Pusat Tusyen tu pon tak bukak lagi . Aku pon amik keputusan nak lepak kat masjid .

Around 9.20 pagi tu aku pergi tusyen , aku tengok dekat kaunter tu ade 2 orang lelaki dengan 2 org perempuan sekolah lain . Takkan aku nak join diorang , uishh segan kot . Lagipon takder tmpat duduk dah kat situ .Aku pon straight je lah pergi kelas aku iaitu bilik C .

Otw aku jalan ke bilik C tu , aku dgr ada suara lelaki  panggil nama aku .

Atiqah ! atiqahh, tiqah tiqah ...... A

aku taktahu budak tu panggil aku ke kawan dy.aku taktahu apa perkataan sebelum A tu sbb tak jelas dan aku jugak tak tahu siapa yang bercakap . sebelum aku masuk kelas tu aku sempat jugak toleh dekat budak yang panggil nama mcm nama aku tu ,  aku pandang sekilas je . Siyess mmg tak sempat nak cam muka budak tuh .

dalam kelas aku bukak lah buku , main main enponn kejap then ade Kak Ida(kerani kat situ ) masok smbil berkata "eh kak, kelas dekat Bilik A . hehe "



 Terngiang ngiang kat telinga aku apa budak lelaki tadi cakap .tetiba aku rasa mcm malu gilaa .
Baru lah aku tahu yang budak tu cakap "kelas dekat Bilik A"

Aku taktahu nak malu ke tidak . Mcm pekak pulak aku rasa . Orang panggil aku buat bodo je . Ah segan gilerr . waktu masok bilik A tu aku tgok cikgu dah ade . Tapi rasa bangge jugak ade org tahu nama aku . Entah sape lah panggil nama aku tuh . Musykil2

Budak perempuan tu yang aku ingat name Tiqah tu rupanya nama Myra . Haha . mana ade nama Tiqah kat situ .

citer ni bessttt , aku sukaa . dah habis tengok dahh :)KIMI NI TODEKE

No comments: