Friday, March 23, 2012

Tolongg likesss

Heyy !

Seminggu tak hapdet rindu rasanya . Cerita hari ni ni tentang "Tolong likesss"

Like apa ? Like gambar dorangg .Bukann apa , kalau suruh like sbb dorang join contest  atau ayat berupa nasihat ,dalil dalil , seriously aku tak kisah. Ini suruh like DP mereka . DP gambar sendiri , DP duck face, DP bibir kepit and so on .Motif ?

Nak tunjuk yang diri ramai peminat ? ramai likers ? konon cool lah mcm iteww ?pfffttt . apakah ?



Ramai dah kot , add aku semata mata nak suruh aku like  DP dorang . Penyelesaiannya mmg aku remove lah dorangg .
Yang pelik taknak post kat wall pulak . Suruh like DP dia . Snggup pegi chat ke chat nak suruh org like .  WHAT THE ?

mngkin ..


Forever Alone ~~~

1 comment:

nazirulhazwan~ said...

this people are like shit. borak2 tak pernah, tetibe suh like2.dem