Wednesday, April 18, 2012

Running man

sape tau cerita running man ? rasa ramai dah tau dah kot . kalo tak tau mcm biasa pegi google ~



running man ni macam variety show korea la , korea ni mmg hebat dlm mende2 gini , dorang ade strategi cara nak menfemeskan artis yang tak femes . Dorang buat lah variety show, tup tup femes teros uolls .

contoh artis yang famous sbb variety show ni


Kim Jong Kook
 Simon D

ade lagi Haha , Gary dan sebagainya . kau jgn ingat Haha tu gelak pulak . Haha tu name orang kayy .

Ok disini aku bukan nak cerita pasal simon D ,haha ke gary ke , aku nak cerita pasal Kim Jong Kook .
wah wah , aku rasa aku suka dia la ;P .

Nak2 lepas tgok Running Man ni , dia ni mmg hebat dlm berlari2 ni , selalunya  time kejar org, dia lah pemenangnya , kalo org kejar dia pon dia boleh jadi yang terakhir kene tangkap . woahh :) . aku rasa dia hemsem . <- comel tak eja gini ? wakaka

aku tak buat keje sekolah semata2 nk nngok running man , sekarang dah pukol 11 , aku tak usik satu pon keje sekolah lagi , ish3 . tapi aku nak ckp mmg running man ni best gilaa ah , ade time tu aku gelak sampai menangis2 . mmg seriess lawakk .

time muka jong kook ni kuar nak tngkap orang mesti kuar bunyi "sparta!~" .


LOL , lawak kot . Time dia jugak dan dan je pasang lagu WWE . sengal . ade jugak panggil dia "commander Jong kook " .
ini lah sparta !~

badan dia kann ketang-ketang ~ wakaka . sesetengah org je smat badan ketang , ade org tu aku menyampah je tengok . hoho ~

dia ni penyayi sebenarnya , tapi aku baru taw lagu dia dan aku suka lagu tu .
zaman aku drjah 4 dan aku baru taw minggu lepas . muka dia awkward dlm ni , bdan tough sura kecik ~BHAHA . tarian dia pon sengal pepaleh . haha , tapi takpe ,aku suka . hahhaha

ni ha aku kasi link , ni sebahagian je .



jadi di sini saya menyeru sila tgok running man , anda akan menggilai cerita ini . dan anda akan gelak sampai sakit jantung . LOL . ok bai

No comments: