Wednesday, May 30, 2012

Gabungan cerita berpetala namblas

oit hoit . dengar cerita ramai rindu blog aku . wakaka . walhal takdak sorang pon bukak sebonanya eh . ye ke tidak ?yek ke tidak ?

sebenanya rindu gila nak updet blog , tapi masa tak kesampaian .dengan examnya bagai. dengan kerja sekolah . dengan berfacebook . dengan takdak tajuk nak berceritanya dan lain-lain .

baiklah , ceritaa psal exam ni . aku ingat lah yang aku ni demam sehari seblom exam start. demam bodo2 je mulanya . makan ubat sembohlah . begitulah hari setrusnya . makan ubat sembuh . makan ubat sembuh , sampailah satu hari tu , hari sabtu rasanya . tangan aku ketar ketar . ekceli tak ketar pon, aku je yang rasa ketar ketar . pastu mak aku rasa aku punya dahi , walawei panas lah jugak . pahtu gi la kelinik . suhu 39.7c . panas ke ? doktor kata panas.  kemudian amik darah~ yang tak sedapnya bila MA tu saloh masok jarum . die bantai gi pusing2 jarum tu nak cari urat aku . urat aku ni mmg susah lah jugek nak carinya . 

tapi aku rasa lah kan , MA tu tak reti . dedolu tu aku cucuk dengan DR laki tu ok jee . die cucuk, pastu teros tarik. tak sakit pon . steady dan rilek jee . DR tu kata 

"esok tak payah dtg , kalo sakit lagi ari selasa dtg pula ye"

Selasa aku dtg amik ubat , pastu amik darah lagi . suhu masih tinggi jugak . 39 celcius lebih gak .

amik kat tangan pulak . sbb yang ari sabtu aritu amik kat lengan . kan MA tu tonyoh2 jarum tu kat lengan aku, habih lebam wehh . jadi amik kat tgn je laaa .
sila nmpak angka giliran tersebut , angka giliran aku 6051 . okay 51 ~ menanti dgn penuh kesabran .

esok dah sihat . okayy 

***



okeh , nasi air ni memang sedapp . Terbaekk laaa . ni aku mintak bebola lebihh . yang penting bebola dia mmg marvelouss .


***

maggi cingcai ciincai . maggi vits yang perasa dia warna mcm kunyit . tak payah nak geli lah tgok gambar ini .
kalo tak rasa geli tu , Alhamdulillah .

***


love letter . ni merepek je nihh . kan aku kata tules kat tajuk gabungan cerita . suketikulah

***
kocing yang suka berangan . ade satu kali tu dia dok tepi tingkap pastu nonggeng bwah langsir mcm org frust gitu . haishh , tak pham ah aku .

***

abg aku sorang ni nak kawin dah . jadi aku sbok lah jugak . kerja sekolah tak berusik lalu .


hantarann ~ cantik tak ? cantik ke tidak ? haha . tu jee laa . nanti aku cerita lgi pasal kenduri keyh . kenduri ahad ni . jgn dtg yee ~ makanan tak cukop . haha



***


nah JU-ON se . hihi . baii

No comments: