Sunday, May 6, 2012

Its me or not .

Hai pipel . okay okay *people

aku tak tahu lah , samada aku ataupon org lain pon rasa yang lagu Ahdan-Permaisuriku tu punya chorus mcm chorus lagu Never Say GoodBye Ost cerita korea My Girl . Okay2 , cuba dgr sendiri .

sila lihat durasi yang ke 0:46

okay dgr lagu ni dulu :)

kemudiann .

yang ini durasi ke 1:24

dengar chorus je tauu . ini kes ciplak ke apa? ntah tak tahu lah aku .

OK , tu je . kalau rasa mcm sama , komen laa . lama dah blog aku tak dpt komen . sedeyy :'((
Kbyee

No comments: