Friday, June 15, 2012

Lelaki yang aku suka

Assalamualaikum semuaa . hurmm , macam nilah aku nak cakap .

aku rasa ni lah masanya . ya . masa yang sesuai aku nak bagitahu lelaki yang aku suka. Beliau sangat comel orangnya .

kepada peminat peminat aku di luar sana . sabarlah ye~ mcm mana pulakkan . tapi aku taw korang masih ade peluang lagi nak ngorat aku . sbb laki aku suka tu 'ARTIS'. Hehe . Sebagai fans jee . sian korang patah hati .

Lain kali confess awal2 tauu . PFFFT .

Bahasa dia atas hanyalah kiasan untuk intro . abaikan ye. yep yep yep .



omomo , comelnya bahasakan diri sendiri dengan nama . LOL . ni sebenarnya dah lama dah . saje nak upload arini . Exam sebenanya tak abis lagi , kiranyaa aku updet ni nak release tension lahh. orait orait . beliau lah lelaki yang aku suka.

sbb ape suka ? entah taktau . tapi series dia comel dlm cite HooreHoore tu , nak2 rambut sikat belah tepi . comel ehh . Tak tengok pon lagi cite tu . Takde orang nak teman tengok wayang . T_T




lagi comel dengan baju skolahh . LOL . tapii sorilah gambar ni tak mcm comel sgt .
bukan dia je . ade lagi sorang . yaituuuu .



Aliff Aziz , haha . dulu tak suka sangat pon dia . apa sangat lagu sayang sayang sayang tu . tapi cerita inilahh yang mmbuatkan aku suka dia 


Yeahh , CintaVlog . nak tengok full movie gi googling seniri.

mcm comel je dlm ni . yang penting rambut sikat belah tepi kayy.


tu jeee . aku takdelahh obses sgt okayy . biasa2 saje . tapi ade lah sikit rasa suka . dalam 5 tu , aku kasi 2 je aku suka . LOL . kira suka jugaklah kann ?


thats all . tadaaa

No comments: