Sunday, October 7, 2012

Manager aku

Haaaaai ,dears 


                                                             Doe , a deer a female deer
Ray , a drop of golden son

Me, a name I call myself
Far, a long, long way to run
Sew, a needle pulling thread
La, a note to follow Sew
Tea, a drink with jam and bread
That will bring us back to Do (oh-oh-oh)



Lol tibe je kann . ermm . aku nak cerita pasal manager aku . manager ? LOL . aku kan tak kerja lagi . tapi bagaimana aku boleh jadi PA , hahaha . IDK . keh4


okeh kite teroskan aje . okeh ini manager aku .




comel ? nak ngorat . okeh sila hantarkan resume dekat aku . biarkan aku uruskan appointment . HAHA

Birthday 9.9.1996 . cantikkan ? birthday dia sama dgn waktu UPSR aku dedolu

sebenarnya aku kenal dia since from 1 lagi , dia dok sblah aku . sikit3 pinjam pemadam kat aku , sikit3 pinjam pembaris . stress gile waktu tuu . BHAHAHA . dah lah waktu tu aku duduk asrama .

then tah mcmane tahun ni aku leh jadi PA dia . ekceli aku banyak tahu psal dy . entah , tau gitu3 jee walopon len kelas , sbb tu dia nobatkan aku as PA dy . XD

anyway dia ada blog jugak http://aisyahrazizanaira.blogspot.com

and kalau nak tahu , dia sedang jatuh cinta . aku orang yang ketiga tahu dia jatuh cinta kat sapa . kah3 . terer tak ?

orang panggil crush dy tuh "dak stone"
name dy Are Lep Maulana

entah mnde dia suka kan kat arelep tu . 

Dia ni jugak ceria sokmo . senyum je mmanjang . tapi sjak akhir3 ni dy mengade pulop takmboh senyum . HAHAHA

sedih crush dikebas orang gamoknye . keh4 . SORRY

and 1 more , dy ni akn jadi artis fofuler seantaro dunia . jgn terkejut tauu . 
haaaa . dy ni peminat zizangg no 1 . dan dy nok sgt belakung ngang zizangg tuh .sampai termipi mimpi wehh . hahaaha .tah mnde3 aku ckp ganu . HOHOH

thats all . BUBYE

No comments: