Saturday, December 29, 2012

Hero Pojaan Hatiku

Assalammualaikum dan Haaiiiii .

Aku time kecik kecik dahulu pun ada taste tau . Tapi abang aku selalu bangkang aku punya taste . Kecik kecik selalu aku puji artis nih . First :

Faizal Hussein .

Waaa , aku suke giler time die berlakon . waktu kecikkecik mmg tak miss lah kalau ade cite die belakon . time aku kecik die mude lagi , dia belakon cite 

Gila Gila Remaja
Sembilu
 Kl menjerit . 

masa kecik kecik(darjah2) selalu berangan nak jadikan die pakwe aku . 
ingatkan sempat . tapi bila aku fikir balik 'sekarang'(16tahun) , jauh sgt jarak umur kami . Lagipun dia dah kawin . BHEHEHE
dan seterusnya . jengjengjeng

Bront Palarae !!

HAHAHA , aku start tengok dia time die belakon cite Cinta Tsunami dan kemudian dia berlakon cerita Bukan Sindarela dan seterusnya Rona roni makaroni .
Lolass . aku suka gilerr kat dia . ensem !!!


abang aku perasan , dia kata yang aku suka lelaki dagu panjang . wakaka . mak aku pun cakap mcm tu . aku pun rasa jugak mcm tu  . BHAHAHA

abang aku: mesti aok suke org tu kan . *tunjuk dlm tv
aku:ha ? cane tau . haha
abg aku: heh , tau sgt dah aok tu. dagu pnjg seme aok suke.
aku :kwangsoo tu , dagu panjang ke?
abg aku : ah , semua tinggi ,pnjg pnjg seme aok suke, mendelah .suke org gini  keknya aok gemuk . 
aku :akim tu koi suka , x dagu pnjg pungg .
abg aku :akim tu sbb aok gedik gedik je .


Actually taste aku ni smpai sekarang . kahkah . 

okay , kau kenal tak Aweera Mojo ? kahkah . aku rasa die pulak sekarang hensem .


Mak aii comel :D


adakah beliau dikategorikan dagu panjang ? hahahaha

aku pun x paham ke bende taste aku ni suka org dagu panjang . HAHAHAA .tapi jen isau . aku suka juger org berdagu bulat seperti Beto Kusyairi ,Akim , Shaheizey Sam . 
ekekeke .





No comments: