Wednesday, December 26, 2012

Merayau .

Bismillahirahmanirahim .

P.s . Entri ni banyak kiasan *

Assalamualaikum . 
Mlm semalam , manager aku ade ajak keluar harini lepas Zohor :). Kat starmall aje . dekat . so pergilah . kalau kat Temerloh mmg tak pergilah kan .

Mulamula, hajatnya nak pergi tengok wayang . Pastu ade macam macam masalah pulak . 8 Jam* dok kat tempat ticket . Akhirnya , tak jadi tengok wayang . Lagipun cite dah start . Ade pun , petang 6.30 camtu . mmg tak ah . 

Pastu proceed pergi , Popular . saje jenjalan . Nak tgok buku buku jer . *. BHAHAHA

pastu ade orang mengadu lapar . Jadi kitorang pergi review lah kan , banyak sgt tempat makan . 

Nk makan MCD
Boikot pulak .
 KFC ?
urgh . BOSAN . 
Secret Recipe ?
tempat terbukak sgt . 
Sushi ? tak kenyang=.=
Station Noodle ? 
Halal dok ?
Big Apple lah . 
Bater gi sini nak makan big apple je ?
Kenny Rogers ?
mahal do .

10 kali jugak ilang alik mcm tu *. akhirnya pergi kenny rogers . wakaka

pilih makanan adelah dlm satu jam macamtu . *


pilih makanan . 

dah order , dah lama camtu . dia kata tak cukup 7 set . Oh lupa . kitorang pergi 7 orang kesemuanya :DD
ade 4 set je .
tapi dia kata, kalau nk jugak kene tunggu 30 minit .

After 30 minit ....

*tgah borak borak . x perasan jam berapa

After 1 jam .

kitorang:

weh mane makanan nya ?
koi x pernah tunggu lama camni.
kalo akak koi , kene sound dah nih . 
HAHAHAHA.
weh , gi tanye akak tu .
weh , lapa dah ni .

waitress: 5 minit lagi okeh , maaf .sebabnya tadi api tak pasang ^_^"

=.="

okdah . jom layan gambar . ^_^


pilih makanan, muka comel sgt . so kene tutup . LOL

juih sgt bibir . kahkah . 
menghitung hari detik demi detik . wakakkaka
bile nak sampai ha ?! 


kes bosan lah ni , menunggu lama sgt . HAHAHA


disebabkan lambat , dorang kasi sup mushroom percuma . 2 pinggan kot . aku tak ingat ape ape . oh why ?!

dalam gambar ade whipped cream . kenapa ni takde ? haih . salah ckp kot . husnuzon okayy.

kanak kanak ribena yang lapopohpaleh .

makanan . tadaaa . yummy . less calory ,less salt , less sugar .

Zizan's future wife . BHAAHA

sape kate aku tak reti makan mcm omputih ? LOL

gedik . HAHA

ramairamai . Hazila yang tangkap gambar ni .


so hasilnya . wakakakka !








No comments: