Thursday, May 23, 2013

Finalyyy

Assalamualaikum .

Pertama pertama rasa bersyukur gilee la sbb dah habis exam . Serious , aku study gile babun mmg sbb exam . Seryes . ape nak jadi . Pergh, nak dekat sebulan exam okeh . Rase nak muntah bagai . Pergh lega teramat lah . Tapi x tau ah result cenggone kann .



tadi subject last Bahasa Arab Tinggi paper 2 . First time der tengok soklan paper 2 . Tekejut sangat . BHAHAHA . Study last menet . Nasib ade mase lagi . So far , jawab penuh je , tapi tak tahu jwapan betul ke idok . kekehkeh

Andainya lah kan ,setiap hari aku stadi mcm time exam , buat study group , baca, buat latihan banyak banyak . Konpom konpom ah  straight A's .  Harap mende ni berterusan dan semoga aku ada kesedaran utk istiqamah dlm mencari ilmu ini . Insyallah .

Mende stress sekali bile mengantuk . Mak aiiii . Dah lah byak mende tak study lgi , pastu mengantuk sgt .


setiap malam mcm ni . BAHAHAa . aku kdg2 tak sedar pun aku tidur . yang aku tahu aku baca buku . baca baca baca . bukak mata dah pukul 2 . bangun balik . baca baca baca . bukak mata kol 4 . nasib baik ape yang dibaca tu tak lupa .

ha dah lah . tu je nak citer . esaited sgt abis pekse . wehehehe . jom bowlingg . kahkahg

1 comment:

Yun Hee said...

jom lar gi main bowling , tp aox blnje ye.. aox kn comel~