Friday, May 24, 2013

Revolusi Sulaiman's Daughter

Biasa kan , kalau wifi dah takde baru rase nak godek godek komputer dan segala album dlm rumah . Tibe tibe terjumpe gamba time kecik . Tive tive rase nak letak sini . Mane tau kot kot i dah tue nanti , leh tgok revolusi seniriew dlm blog i seniriew nyahh . hahaha .

8 bulan mak ittew kate

9 bulan

10 bulan

    1 tahun . Mama ngan mak :D

Abah ~

 time tu kite masih sweet2 dgn abh kite.
main geletek geletek kaki abh kite . 
time umur bape tah ,abh kite balik je dri solat jumaat , kite jemput abh kite kt lorong nk smpai kat umah smbil jerit 
"yeayy yay abah dah balik . abah jom makan . ari ni kan mama kan masak bla bla "
pastu abh kite angkat kite smpai umah .


amboi nak ber-kite kite pulak kan .

1 tahun lebih jugak 
 kelakar gile rambut time ni . VHAHaAA
Buffalo soldier ~~ lol

2 tahun 

4 tahun rasenye . well . muka tak mndi tu .

muka kerek . ade ?BHAHHAA

ha, ni lepas mndi . wehehe
pakai kebaya :D

 5 tahun



6 tahun




entah darjah bape time ni . tak igt start bile aku pakai ank tudung kain lngsir camtuh . ahaha

Gambar darjah darjah yang lain entah ke mana . BTW , time darjah 2 i masuk pertandingan pakaian beragam . pakai baju hawaii iolls . seksi nyahh . hahaha

 Darjah enam . kahkah 
Darjah nam jugak .

Form 1 .
Time ni ittew duk asrama . ittew kurus uolls .


form 2 .

form 2 jugak . kurus iolls . bencik . 

 Form 3
gambar asal ilang . amik je gamba ni . haha
curi ketupat kelas sebelah . hihi . rindu ah time ni .
ni zaman kegemukan lah ni .dari ats mmg nmpk kurus . camera trick . kahkah




Form 4 . tahun lepas je .
tahun lepas sampai tahun ni jerawat dah makin rajingg nak main au cak au cak .

skrg dah form 5 dah pun . dah bsar dah pun . cepat bebenor mase berlalu .

Form 5 cenggone ? cari senirik . hahaha

semoga aku kurus tahun depan . lol 

No comments: