Friday, September 20, 2013

TRIALLLLLL

Tik tok tik tok tik tok .

Ohoi ,kenapa cepat sangat masa ni ?
Trial dh habis . 
SPM is around the corner .


4 paper dah dpt result . 
1A 1A- 2B+

Ya Allah , semga Nurul Atiqah Sulaiman dapat 6A ke atas dlm trial ni.
dan mendapat 11A+ dalam SPM
Aamiin . 

Tibe-tibe rasa macam nak cite subjek jwab time trial . Bosan x ? kekeke

BM
aku dapat skop soklan daerah , studyy lah skopp tu . Esok dapat soklan , terkejut gilee. Sekolah amik soklan raub . X_X

BI
still soklan karangan sokmo tak cukup masa nak jwab . sigh
soklan 2 ok jee . but nape markah begitu sederhane ?
soklan summary yang salin balik pun x betul . 
sun baked sun . lol
patutnye sun-baked sand . 
lagi bese soklan poem daerah ade 2,
amik soklan raub , poem satu je oi .

what is line in the poem said that the flautist is talented person ?
-composed by his fingers (igt tau cek mek)
*tikam diri seniri*

MM

sngje kot paper 1 . Alhamdulillah . meningkat dari dulu . Paper 2 , tak bace betul2 . soklan graf tinggal . nyesal3

MT

so far okayy je . Alhamdulillah . better dari dulu aku jawab .

BIO

Alhamdulillah . soklan pass year

Chemist

paper 1, okeh . paper 2 pun , cuma slack esei kot .
paper 3 , -.-' 
eksperimen apakah ini ?

Fizik .

soklan paper 1, semua bi . eh die nak ape ni ?
paper 2 , soklan 'senang' sgtt . rase nak jwab lagi T.T
paper 3. so far so good :D

PSI

paperr 1 meningkat . Alhamdulillah .
paper 2 , errr . aku tekankan lain . yang masuk lain . haji satu pun x masuk . ape semua ni ? T.T

PQS

Alhamdulillah . 

Bahasa Arab

sng je semua . 
tp salah pun mcm errr. 
Semoga dapat A. Amiin 

Sej

Sedikit keciwa . Moge dapat tambah markah . sbb cikgu ade kate  , igt takde dlm skema . tibejumpe jwapan tu dlm skema . Moge dapat A . 

dah itu je arini . tata 


tgah pikir pikir and still wonderinggg . nak gi mane pas nii ??
Ya Allah , tunjuk kan aku jalan yang benar dan terbaikk :D