Tuesday, October 8, 2013

Kemon oh kemon .

Hai , Assalamulaikum .


Tadaaaa . mcm lame sgt tak update blogg . sbb ape leh update blog hari niii ?  sebab aku x sekolah . Migrain kawan2 sekalian . sob3 . Taktaulah stres ke atopon saje mengade atopon Allah nak hapuskan dosa dosa yang bertimbun ni. Sob3 . Allah mengetahui apa yang kamu tidak ketahui . ayetak ?

SPM nak dekatt sgt dh ni. Bape hari lagi weh ? Let's count toheher . Eh salah eja pulak . Disebabkan aku ni malas sgt jadi aku malas nak backspace, ok aku tules balik , let's count together . ha betul pun khenn .

Alhamdulillah sgt3 , Result trial aku yang diharapkan dan didoakan dpt jugak . Ya Allah , Allah , Allah . Terima kasih. Juga terima kasih kepada kalian yang mendoakan daku .Semoga Allah sentiasa memberkati kalian . kekeke . Walopon tak straight A's kan . 6A tu sgt bermakna tahu dan jangan ingat 6A trial ni leh dok kat tampuk selesa . Jauh lagi uiii .

Eh kawan2 tolong doakan aku straight A's dlm SPM okehh .

"Ya Allah , semoga Nurul Atiqah binti Sulaiman mendapat keputusan yang cemerlang yakni straight A's dalam SPM dan boleh berbakti untuk masyarakat dan orang Islam "

Amiin .

Bukan kah "sebaik baik manusia , manusia yang bermanfaat dan memberi manfaat kepada orang lain" ?

Tau tak orang islam dulu pernah memayungi 2/3 dunia ? mungkin kali ni generasi kita yang mampu mengembalikan kegemilangan Islam tu ? Insyallah dengan kehendak-Nya.

okeh tu saje coret cerot cerek contengan catatan hari ni .

Salam :)

No comments: