Saturday, April 28, 2012

Cuba enseng sikit .

Hai , lama tak cerita2 . :P

hari ni aku nak cerita psal pakaian . Bukan pakaian perempuan tetapi lelaki . aww ~ LOL

aku rasa aku tak bergaya pon , tapi mengkritik orang ni aku memang suka . Hihok

OKokokokayy .

Biasanya sekolah buat kelas tambahan , biasanya mesti ada syarat pakaian kan ? biasa sekolah aku syarat pakaian utk lelaki ialah :-

a) baju berkolar
b)seluar slack bukan seluar jeans
c) kasut atau sandal .

Biasanya aku tengok budak lelaki ni pakai mcm tah pape ~ tak bergaya langsung .
selalu pakai baju gini ,




eh eh eh , seyes tak lawa . kawan aku pon ade cakap mcam tu jugak .

pastu pakai kasut sekolah pulak tu, tak pon kasot sukan . yang kasut sukan tu pulak comot2 . eh eh eh , tak comel .

acu sesekali pakai camni .






rombongan sekolah pon mcm tu jugak .  cuba pakai ceni . mesti comel . yang tak comel pon jadi comel . wahaha . kalau cikgu tak kasi pakai baju kemeja mcmni . sekurang2 pakai lah tshirt berkolar warna merah, biru terang, hitam .oren, hitam merah , hitam biru , hitam ijau dan campuran itam yang lain, itam tu yang byak.bukan lah campuran itam ijau tapi ijau yang byak .hitam yang banyak . jgn lah pakai merah campur biru ,biru campur oren ke, janganlah. baju stripe pon tak lawa jugak .







haaa , kalau warna camni ok . tapi kena ikot sesuai warna kulit jugak . kalau muka gelap , jangan pakai baju terang-2 . baju warna gelap ok :) kalau muka cerah apapon sesuai . haha. haa , tshirt putih berkolar pon ok jugak kalo nk pakai . kalau tshirt putih,hitam sikit pon takpe .

pastu kasut . ce kumpul duit sikit beli kasut mahal sikit . converse ke, adidas ke .ape2 je laa . kann gi kelas semat tu .



mungkin ada yang cakap ,"gi kelas , tak payah nak lawa sgt laa , nk belajar . bukan nak bercinta .!"
haa , ikot anda lahh . ok dah .

Baiii

Wednesday, April 18, 2012

Running man

sape tau cerita running man ? rasa ramai dah tau dah kot . kalo tak tau mcm biasa pegi google ~



running man ni macam variety show korea la , korea ni mmg hebat dlm mende2 gini , dorang ade strategi cara nak menfemeskan artis yang tak femes . Dorang buat lah variety show, tup tup femes teros uolls .

contoh artis yang famous sbb variety show ni


Kim Jong Kook
 Simon D

ade lagi Haha , Gary dan sebagainya . kau jgn ingat Haha tu gelak pulak . Haha tu name orang kayy .

Ok disini aku bukan nak cerita pasal simon D ,haha ke gary ke , aku nak cerita pasal Kim Jong Kook .
wah wah , aku rasa aku suka dia la ;P .

Nak2 lepas tgok Running Man ni , dia ni mmg hebat dlm berlari2 ni , selalunya  time kejar org, dia lah pemenangnya , kalo org kejar dia pon dia boleh jadi yang terakhir kene tangkap . woahh :) . aku rasa dia hemsem . <- comel tak eja gini ? wakaka

aku tak buat keje sekolah semata2 nk nngok running man , sekarang dah pukol 11 , aku tak usik satu pon keje sekolah lagi , ish3 . tapi aku nak ckp mmg running man ni best gilaa ah , ade time tu aku gelak sampai menangis2 . mmg seriess lawakk .

time muka jong kook ni kuar nak tngkap orang mesti kuar bunyi "sparta!~" .


LOL , lawak kot . Time dia jugak dan dan je pasang lagu WWE . sengal . ade jugak panggil dia "commander Jong kook " .
ini lah sparta !~

badan dia kann ketang-ketang ~ wakaka . sesetengah org je smat badan ketang , ade org tu aku menyampah je tengok . hoho ~

dia ni penyayi sebenarnya , tapi aku baru taw lagu dia dan aku suka lagu tu .
zaman aku drjah 4 dan aku baru taw minggu lepas . muka dia awkward dlm ni , bdan tough sura kecik ~BHAHA . tarian dia pon sengal pepaleh . haha , tapi takpe ,aku suka . hahhaha

ni ha aku kasi link , ni sebahagian je .



jadi di sini saya menyeru sila tgok running man , anda akan menggilai cerita ini . dan anda akan gelak sampai sakit jantung . LOL . ok bai

Tuesday, April 10, 2012

Spesies Hanj



incoming call ..from 666*********




"hello sape ni ?"

"ni sapo ?"

"kau telepon aku tanya sapa"

"orghe mano ?"

"pahang , ni sape ?"

"keje gapo?"

"aok ni nk mnde ? kalo saloh no tak payoh lah nak merepek .ni sape ? ha ? sape ?!!"

"jgn lah tutuk telepon"

"tah mnde aok ni .ntah sape2 . lantak aok la. okbai"

"jgn gitu "




klik end call .




yang tules pink tu aku . bongok kann org cani . rasa nak masokkan pendrive dlm hidungg dia. bongok punya orang . kejadah telefon malam2 . tanya sapa . kau call aku , tanya aku sape . kejadah apa kau ni ?!!~

no start dri 66 . cakap kelantan . mybe dari Thailand . aku masih rasa nak tumbuk orang tu . Stress betol ~