Saturday, October 15, 2011

Baik jugak orang Malaysia ni ek .

HELLO semua orang .

Back to the topic , aku nak cerita pasal " Baik jugak orang Malaysia ni ek "

ok , selalunya lahh kann orang nak tolong2 ni semua mcm ade "udang di sebalik batu" lah kann . Aku ingat dekat Malaysia ni dah tade dahh org baek nak tolong kalau kereta stuck kat tepi jalan . Tapi aku rasa aku salah lah jugak .

Sebenarnya cerita dia mcm ni , baru2 ni kereta abg aku tu dia mcm "konyai "sikit. OK , kalau dah sekali die mati , mmg ssah lah nak idopkan dia . tak psal2 kne tolak .yang org kat blakang lak cam sial jer PINN PINN PONN PONN , sial kann ?! tolonglah aku, hanjeng ! kau pegi PIPP PIPP bukan kete aku nak jalan pon . thenn , ade org tolong , mule sorang tolong ,thenn ramai2 dtg nak tolong ,KANN bagus mcm nih . OH ,rase terharu jer .

pastu kann , mak aku kat luar kete , ayh aku yang dlm kereta , pastu slah sorang yang tolak tu dia ketuk2 tingkap kete,dia kate kat abh aku soh tekan class .DAMN ! laki tu hensem dowh . dia pakai tshirt polis.

Tak sangka ade laki yang ensem ,mauu membantu . HIHI

Lagi satu , ade orang ni ,baye2 aku lah kann , dia tak tolak ponn , dia pegi usha2 aku . EH ,ini bukan perasan tauu , mybe dia nak tgok spe ade kat tempat duduk blakang . HA ,tu jer .


lagi satu,kjadian yang same semalam , tapi 2 org jelah yang tolakk . sbb kat traffic light .  2 JAM menunggu beb ,walhal budak ni bersuka ria menjadi photographer  di konvokasyen kakaknya semalam .HAHA, tibe.  Sabo jer lahh .


KLAH , BYEE ,

2 comments:

Raden Atief said...

nama polis 2 ape..

@ atieqah @ said...

tatau lah pulak,sbb mlm . lagipon tshirt lambang polis,bkn seragam .haha